ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Χαμός στη Γ.Σ. της Φενέρμπαχτσε για την απόσυρση από το πρωτάθλημα, με πάνω από 25.000 συμμετέχοντες

Χαμός στη Γ.Σ. της Φενέρμπαχτσε για την απόσυρση από το πρωτάθλημα, με πάνω από 25.000 συμμετέχοντες

Χαμός γίνεται στο Σουκρού Σαράτσογλου από τη Γενική Συνέλευση της Φενέρμπαχτσε. Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγω συμφόρησης, όμως επετεύχθη η απαρτία σύμφωνα με το καταστατικό της ομάδας και η συνέλευση ξεκίνησε.

Η Φενέρμπαχτσε διεξάγει Γενική Συνέλευση των μελών της για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ και να αποφασίσουν ποια στάση θα κρατήσει ο σύλλογος από εδώ και στο εξής.

Οι φίλοι της Φενέρ κατέκλυσαν το Σουκρού Σαράτσογλου και μάλιστα επιτεύχθηκε η απαρτία που απαιτείται σύμφωνα με το καταστατικό, με τη συνέλευση να ξεκινάει με καθυστέρηση.

Υπενθυμίζεται ότι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Conference League. Στη συνέλευση θα τεθεί επί τάπητος η παρουσία της Φενέρ στον τελικό του Super Cup και η παραμονή της ή όχι στο πρωτάθλημα της Τουρκίας από εδώ και στο εξής.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας και πρόεδρος, Αλί Κοτς, σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο η ομάδα του να αποσυρθεί από τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις στην Τουρκία. Γεγονός που ίσως σε δεύτερο βαθμό φέρει ποινές και από την UEFA.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ