CHAMPIONS LEAGUE

Χαμηλοί τόνοι από τον Μπενίτεθ

Χαμηλοί τόνοι από τον Μπενίτεθ
Μπενίτεθ

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Ράφα Μπενίτεθ παρά τον θρίαμβο της Λίβερπουλ στην Ολλανδία.

Το σκορ του αγώνα δίνει τον ρόλο του αδιαφιλονίκητου φαβορί στην Λίβερπουλ για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, ωστόσο ο Ράφα Μπενίτεθ έχει αντίθετη άποψη. Ο Ισπανός τεχνικός παρά το θριαμεβυτικό 3-0 προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους, λέγοντας πιο χαρακτηριστικά:
" Ξέρουμε ότι είμαστε κοντά στην πρόκριση αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε κάθε παιχνίδι.

Πρέπει να θυμηθούμε την Κωνσταντινούπολη και τον τελικό όταν επιστρέψαμε εμείς από το 3-0.Πρέπει να αντιμετωπίσουμε σοβαρά το δεύτερο παιχνίδι και να δώσουμε ένα κανονικό αγώνα. Ξέραμε ότι η Αϊντχόφεν είχε κάποια προβλήματα και έπρεπε να κάνουμε την δουλειά μας.

Τα τρία γκολ ήταν πολύ καλά και είναι σημαντικό να σκοράρουν διαφορετικοί παίκτες. Αν καταφέρουμε στον επαναληπτικό να τους διατηρήσουμε..ήσυχους στα πρώτα 45λεπτά, τότε ίσως θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τα ημιτελικά".

Κούμαν:"Δεν είχαμε ποιότητα"

Απογοητευμένος εμφανίστηκε από την πλευρά του ο Ρόναλντ Κούμαν και παραδέχθηκε ότι η Αϊντχόφεν δεν έχει καμία ελπίδα για πρόκριση πλέον.

" Ακολουθήσαμε την ίδια τακτική όπως με την Άρσεναλ στον προηγούμενο γύρο. Είχαμε όμως τραυματισμούς τώρα, μας λείπουν σημαντικοί παίκτες και μπορούσαμε να δούμε ότι δεν είχαμε την ποιότητα να αντιμετωπίσουμε την Λίβερπουλ", τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

" Το αποτέλεσμα είναι κακό. Είναι αδύνατο να πάμε στο Άνφιλντ και να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση. Αν προσπαθούσα να βρω ένα λόγο να πιστεύω σε κάτι τέτοιο, θα ήμουν από άλλο πλανήτη".












TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ