ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάμες Ροντρίγκες: "Δεν τα παράτησα μετά το χαμένο πέναλτι, δουλεύω για να δώσω χαρές στον κόσμο μας"

Ο Χάμες Ροντρίγκες
Ο Χάμες Ροντρίγκες EUROKINISSI

Ο Χάμες Ροντρίγκες σε δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ στην Κρήτη στάθηκε τόσο στο δικό του χαμένο πέναλτι αλλά και στο γεγονός πως δεν τον πήρε από κάτω καθώς και στη βελτίωση τη δική του και των ερυθρόλευκων.

Ο Χάμες Ροντρίγκες σε δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ με 2-1 στην Κρήτη και μάλιστα με ανατροπή στάθηκε τόσο στο δικό του χαμένο πέναλτι αλλά και στο γεγονός πως δεν τον πήρε από κάτω ενώ δήλωσε ευτυχισμένος που παίζει στον Ολυμπιακό. Ενώ σημείωσε πως δουλεύει σκληρά γοα να δώσει χαρά στον κόσμο της ομάδας.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος για την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, που μπήκα και που τα πράγματα πήγαν καλά παρόλο που έχασα το πέναλτι αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου, αλλά δεν παραιτήθηκα και μπόρεσα να δώσω μια ασίστ. Και είμαι πολύ ευτυχισμένος που η ομάδα κέρδισε γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Είμαι ευτυχισμένος, είμαι πολύ περήφανος που φοράω αυτή τη φανέλα. Είναι μια μεγάλη ομάδα με φιλάθλους που πάντα στηρίζουν, ελπίζω να δώσω ότι καλύτερο σε κάθε παιχνίδι. Δουλεύω για να τους δώσω πολλές χαρές και ελπίζω να συνεχίσω έτσι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ