ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χαλκιάς: "Τελικός με Ισραήλ!"

Χαλκιάς: "Τελικός με Ισραήλ!"
χαλκιας

"Τελικός με Ισραήλ", δήλωσε ο Χαλκιάς. Χαριστέας: "Παμε για το τρίποντο". Παίζει ο Μπεναγιούν

Η Εθνική έφτασε στην Κρήτη την Κυριακή και η υποδοχή ήταν άκρως αποθεωτική. Άλλωστε στην επαρχία οι φίλαθλοι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας μας δεν έχουν την ευκαιρία να βλέπουν συχνά τους διεθνείς και στην προκειμένη περίπτωση τους έδειξαν τι θα πει... κρητική φιλοξενία.
Από την πλευρά του ο Κώστας Χαλκιάς προέβη σε δηλώσεις για τον καθοριστικό αγώνα της Τετάρτης υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: " Ναι, είναι τελικός το ματς με το Ισραήλ την Τετάρτη. Εδώ στην Κρήτη, με τη βοήθεια του κόσμου πρέπει να κερδίσουμε. Ωστόσο, δεν θα είναι εύκολο διότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε πολλά λάθη. Βέβαια, έχουμε και την πίκρα από το παιχνίδι του Σαββάτου αφού θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να καθαρίσουμε τους αντιπάλους μας. Παρόλα αυτά, είμαστε ικανοποιημένοι. Το Ισραήλ, πάντως, δεν είναι εύκολη ομάδα".



Όσο για το γκολ που δέχτηκε στο Ισραήλ, ο διεθνής τερματοφύλακας τόνισε: "Δεν θέλω να μπαίνω σε λεπτομέρειες. Ηταν μια πολύ καλή ενέργεια από την πλευρά του Ισραήλ, που μας βρήκε σε μια στιγμή αδράνειας. Γενικά πάντως είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και αν δούμε όλο το παιχνίδι, είναι πολύ λίγες οι στιγμές που κινδυνεύσαμε. Επιπλέον δε, δημιουργήσαμε και 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες κι αν είχαμε την τύχη με το μέρος μας θα είχαμε καταφέρει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".



Ο Άγγελος Χαριστέας στάθηκε περισσότερο στο ισόπαλο αποτέλεσμα του Σαββάτου: "Είχαμε πει όλοι πριν από το παιχνίδι ότι μια ισοπαλία δεν θα ήταν άσχημο αποτέλεσμα για μας. Αλλά μετά το παιχνίδι, όπως είδαμε και τα 90 λεπτά, πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι ως ομάδα, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και κλασσικές, είχαμε την ατυχία όμως να μην σκοράρουμε. Τουλάχιστον δείξαμε ότι είμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και την Τετάρτη τους ισραηλινούς περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας. Εύχομαι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να είμαστε πρώτοι στον όμιλο.

Παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα και δεχθήκαμε γκολ σε μια άτυχη στιγμή σε μια αντεπίθεση τους. Είχαν και μια ακόμα φάση όπου ο Χαλκιάς ενήργησε πολύ καλά. Πιστεύω όμως ότι αξίζαμε τη νίκη καθαρά. Είχαμε δύο ευκαιρίες, μια που δεν με άκουσε ο Φάνης και άλλη μια που εγώ δεν άκουσα το Σαμαρά που ήταν μόνος του από πίσω. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε και την Τετάρτη πάμε να πάρουμε το τρίποντο".



Αποθέωση και στην προπόνηση


Το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας πήραν μια γεύση από το κοινό της Κρήτης καθώς περίπου 300 φίλαθλοι παρακολούθησαν την προπόνηση τραγουδώντας συνεχώς, ενώ αμέσως μετά οι διεθνείς δεν σταμάτησαν να υπογράφουν αυτόγραφα και να "στήνονται" για φωτογραφίες με τους θαυμαστές τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ότο Ρεχάγκελ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα απουσίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως την Τετάρτη θα μπορεί να υπολογίζει και στον Κώστα Κατσουράνη που δεν αγωνίστηκε στο Ισραήλ.

Με Μπεναγιούν στο Παγκρήτιο το Ισραήλ


Ευχάριστα είναι τα νέα για τους Ισραηλινούς, σ' ότι αφορά τον Γιόσι Μπεναγιούν. Ο τραυματισμός του άσου της Λίβερπουλ δεν είναι σοβαρός και όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί στον αγώνα της Τετάρτης στο Παγκρήτιο.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός του Ισραήλ που πέρασε αλλαγή στο παιχνίδι του Σαββάτου λόγω τραυματισμού, είχε μια ενόχληση στον δικέφαλο που δεν μοιάζει ικανή να τον αφήσει εκτός από το ματς με την Εθνική Ελλάδας.










TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ