ΑΡΗΣ

Χαλίλοβιτς: "Ψέματα ότι δεν πέρασα τα ιατρικά, ο Άρης δεν μου πρόσφερε αυτά που συμφωνήσαμε"

Χαλίλοβιτς: "Ψέματα ότι δεν πέρασα τα ιατρικά, ο Άρης δεν μου πρόσφερε αυτά που συμφωνήσαμε"

Ο Αλέν Χαλίλοβιτς τοποθετήθηκε με ένα story που έκανε στο Instagram, το οποίο λίγο μετά κατέβασε για το ναυάγιο της μεταγραφής του στον Άρη, δηλώνοντας ότι είναι ψέματα ότι δεν πέρασε τα ιατρικά.

Ο Αλέν Χαλίλοβιτς έφτασε μια ανάσα από το να υπογράψει στον Άρη, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν έφτασαν σε συμφωνία. Οι κίτρινοι ανέφεραν ότι ο 27χρονος δεν πέρασε τα ιατρικά αλλά και γιατί αξίωνε περισσότερα χρήματα.

Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός πέρασε στην αντεπίθεση μέσω ενός story στο Instagram το οποίο όμως κατέβηκε, στο οποίο ανέφερε ότι πέρασε κανονικά τα ιατρικά, αλλά ο Άρης δεν του προσέφερε αυτά που αρχικά είχαν συμφωνηθεί στο οικονομικό σκέλος.

"Μετά από όλα τα ψέματα που διάβασα, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι: Δεν είναι αλήθεια ότι δεν πέρασα τις ιατρικές εξετάσεις, τις πέρασα. Η πραγματική αλήθεια είναι ότι δεν φτάσαμε σε συμφωνία, γιατί η ομάδα δεν έφτασε την προσφορά της στο συμβόλαιο, την οποία είχαμε συμφωνήσει προφορικά νωρίτερα. Πήγα στην Θεσσαλονίκη με πίστη ότι θα υπογράφαμε με βάση όλα όσα μου είχαν υποσχεθεί. Δυστυχώς, οι άνθρωποι που έκατσαν στο τραπέζι μαζί μου, μου άλλαξαν την ιστορία.

Ο πρόεδρος ούτε καν που εμφανίστηκε, παρά το γεγονός ότι με προσκάλεσε να πάω, παρά το γεγονός ότι τελείωσα το συμβόλαιο που είχα με την προηγούμενη ομάδα μου και τον εμπιστεύθηκα. Αυτό είναι απλώς μια ένδειξη ότι οι προθέσεις τους δεν ήταν σοβαρές. Ο χρόνος θα δείξει τα πάντα", έγραψε ο Αλέν Χαλίλοβιτς στο story του το οποίο λίγο μετά κατέβασε.

To story του Αλέν Χαλίλοβιτς που κατέβηκε λίγο μετά από τον λογαριασμό του στο Instagram:

Χαλίλοβιτς: "Ψέματα ότι δεν πέρασα τα ιατρικά, ο Άρης δεν μου πρόσφερε αυτά που συμφωνήσαμε"
PRINT SCREEN
TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ