ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Χάλαντ: Μέλος της Μάντσεστερ Σίτι στο επιτελείο της Νορβηγίας για τον 22χρονο σταρ

Ο Έρλινγκ Χάλαντ της Νορβηγίας σε στιγμιότυπο πριν από την αναμέτρηση με τη Σλοβενία για τη League B του Nations League 2022-2023 στο "Στόζιτσε", Λιουμπλιάνα | Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Έρλινγκ Χάλαντ της Νορβηγίας σε στιγμιότυπο πριν από την αναμέτρηση με τη Σλοβενία για τη League B του Nations League 2022-2023 στο "Στόζιτσε", Λιουμπλιάνα | Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 © 2022 DARKO BANDIC/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Σίτι έστειλε τον Sport Therapist της πρώτης ομάδας, Μάριο Παφούντι, στο επιτελείο της εθνικής Νορβηγίας, για να προσέχει τον Έρλινγκ Χάλαντ.

Η εθνική Νορβηγίας διεκδικεί την άνοδο στη League A του Nations League, με πρωταγωνιστή τον Έρλινγκ Χάλαντ. Ο 22χρονος επιθετικός προπονείται για το καλύτερο με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, αλλά όχι υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Στάλε Σολμπάκεν ή του επιτελείου του.

Η ομοσπονδία της Νορβηγίας ήρθε σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έστειλε στους Σκανδιναβούς τον Sport Therapist Μάριο Παφούντι, ο οποίος φροντίζει ώστε ο Χάλαντ να τηρεί την προπονητική ρουτίνα που είχε και στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο Ιταλός προέρχεται από το χώρο της ποδηλασίας, όπου διετέλεσε γυμναστής και μασέρ των Team Barloworld Sky και Professional Cycling Team για κορυφαία ονόματα όπως ο Μπράντλεϊ Γουίγκινς, ο Κρις Φρουμ και ο Ελία Βιβιάνι.

Το 2016 εντάχθηκε στο ιατρικό επιτελείο της Σίτι και ανέλαβε ρόλο Sport Therapist στην πρώτη ομάδα.

Σίτι και Νορβηγία έχουν έρθει σε συμφωνία ώστε ο Παφούντι να ακολουθεί τον Χάλαντ στις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα και αυτό θα συμβεί και κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ τον προσεχή Νοέμβριο.

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ