SPORTS & GOSSIP

Χάλαντ: Η κοπέλα του έκλεψε την παράσταση όσο ο Νορβηγός βραβευόταν ως ο παίκτης της χρονιάς από την UEFA

Η κοπέλα του Χάλαντ έκλεψε την παράσταση από τον Νορβηγό επιθετικό όσο βραβευόταν ως ο παίκτης της χρονιάς από την UEFA
Η κοπέλα του Χάλαντ έκλεψε την παράσταση από τον Νορβηγό επιθετικό όσο βραβευόταν ως ο παίκτης της χρονιάς από την UEFA PRINT SCREEN

Η εντυπωσιακή σύντροφος του Έρλινγκ Χάλαντ έκλεψε την παράσταση στη βράβευση του Νορβηγού επιθετικού της Σίτι από την UEFA, ως τον παίκτη της χρονιάς.

Η UEFA ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας προπονητών του Champions League, των μελών της και των δημοσιογράφων για τους κορυφαίους της σεζόν 2022-2023, που έχουν ως βάση την Ευρώπη.

Τα αποτελέσματα στους άντρες δεν κρύβουν εκπλήξεις, αφού ο Έρλινγκ Χάλαντ κέρδισε στην κατηγορία των ανδρών. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της βράβευσής του η κοπέλα του Ισαμπέλ Χάουσεγκ Γιόχανσεν έκλεψε την παράσταση από τον Νορβηγό επιθετικό των "πολιτών", καθώς οι κάμερες στράφηκαν πάνω στην εντυπωσιακή 19χρονη.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε σχέση εδώ και μερικούς μήνες με την 19χρονη Ισαμπέλ, που είναι επίσης ποδοσφαιρίστρια, η οποία εντάχθηκε στην τοπική νορβηγική ομάδα Μπραν, μόλις στα 5 της χρόνια. Μάλιστα, έτσι γνωρίστηκαν οι δύο τους.

Το ζευγάρι μεγάλωσε μαζί στην ακαδημία, ενώ άρχισαν να βγαίνουν, όταν ο Νορβηγός σταρ αγωνιζόταν με την ομάδα της Ντόρτμουντ. Η αρχική τους φιλία, εξελίχθηκε σε σχέση.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ