ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Χάλαντ: Η απίστευτη μεταμόρφωσή του από την στιγμή που πήγε στη Σίτι

haaland
haaland © 2023 TIM GOODE / AP IMAGES

Η απίστευτη αλλαγή του Έρλινγκ Χάλαντ από τότε που πήγε στη Μάντσεστερ Σίτι. Έγινε "τέρας" σε διάστημα μικρότερο του ενός χρόνου.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ ήταν από τους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν και με 36 γκολ στην Premier League οδήγησε την Μάντσεστερ Σίτι, στην πρώτη του σεζόν, στην κορυφή της Αγγλίας. Ο 22χρονος Νορβηγός στη πρώτη του χρονιά στη Σίτι κατέκτησε το τρεμπλ. Οι επιδόσεις του, του έδωσαν τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς στην Premier League.

Ήταν ακριβώς πριν από έναν χρόνο, όταν η Σίτι ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με το Νορβηγό επιθετικό μετά τη μεταγραφή του από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Από εκείνη την ημέρα μέχρι και σήμερα ο Χάλαντ έχει πετύχει μία απίστευτη αλλαγή στο σώμα του, πέρα από όσα άλλα έχει καταφέρει στη φετινή σεζόν.

Η σωματική του διάπλαση έχει αλλάξει αισθητά από τότε που έφτασε στο Έτιχαντ. Ο Έρλινγκ Χάλαντ δεν είχε ίχνος μυών πάνω του και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έγινε... θηρίο. Η αύξηση της μυϊκής μάζας του Νορβηγού έχει αφήσει άφωνους όλους τους θαυμαστές του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το μυστικό της αλλαγής της φυσικής κατάστασης του 22χρονου δεν βρίσκεται μόνο στις πολλές ώρες προπόνησης που αφιερώνει καθημερινά αλλά και στη "χάνιμπαλ" διατροφή που ακολουθεί ο επιθετικός, ο οποίος αποτελεί το φόβο και τον τρόμο κάθε αντίπαλου αμυντικού.

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ