ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Το "αηδιαστικό" γεύμα του Χάλαντ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

haaland
haaland © 2023 TIM GOODE / AP IMAGES

Είναι γνωστό πως ο Έρλινγκ Χάλαντ ακολουθεί "Χάνιμπαλ" διατροφή, ο ίδιος αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα από τα γεύματά του προκαλώντας "αηδία" και αντιδράσεις στους εκατομμύρια ακόλουθους, που έχει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος έχει ήδη σκοράρει 52 γκολ με τη Μάντσεστερ Σίτι μετά το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Έβερτον, μοιράστηκε με τους περισσότερους από 29,4 εκατομμύρια ακόλουθούς του στο Instagram ένα από τα έξι γεύματα, που τρώει μέσα στην ημέρα του, προκειμένου να φτάσει τις 6.000 θερμίδες.

haaland
haaland RRINT SCREEN

Ο Νορβηγός σταρ δημοσίευσε μέσω instagram story το γεύμα του, προκαλώντας τις αντιδράσεις των εκατομμυρίων οπαδών του. Πολλοί μάλιστα, σε σχόλιά τους στην εφημερίδα "SUN" είπαν: "είναι αηδιαστικό", "μάλλον ξέχασε να βγάλει τον σκύλο του από το σπίτι".

Υπήρξαν και κάποιοι που υποστήριξαν πως το δείπνο του σταρ της Μάντσεστερ Σίτι ήταν φτιαγμένο από κομμάτια συκωτιού. Εξάλλου είναι γνωστό πως η διατροφή του, περιλαμβάνει εντόσθια ζώων, συκώτια και καρδιές, πλούσια σε βιταμίνες, σίδηρο και μαγνήσιο.

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ