CHAMPIONS LEAGUE

Χάινκες: "Ικανή για τα πάντα η Γιουβέντους"

Χάινκες: "Ικανή για τα πάντα η Γιουβέντους"

Ο Γιουπ Χάινκες ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι... πόλεμος η ρεβάνς με τη Γιουβέντους, τόνισε πως στόχος της Μπάγερν είναι να πετύχει γκολ στο Τορίνο, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Τζανλουίτζι Μπουφόν.

"Αυτό το ματς θα μας δώσει μεγάλες συγκινήσεις. Έχουμε ένα καλό προβάδισμα μετά την περασμένη Τρίτη αλλά ήρθαμε στο Τορίνο για να νικήσουμε.

Η Γιουβέντους είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και το έχει αποδείξει ήδη σε αυτό το Champions League. Και στην Ευρώπη μπορούν να συμβούν τα πάντα", τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης ο τεχνικός των Βαυαρών, για να αναφερθεί στη συνέχεια στην αξία του Μπουφόν αλλά και στην πρόσφατη δήλωση του Βούτσινιτς περί "πολέμου" γία μία θέση στα ημιτελικά.

"Μπορώ να πω μόνο πως είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της ιστορίας, αλλά όταν ένας παίκτης όπως αυτός κάνει ένα λάθος (σ.σ το γκολ που δέχτηκε από τον Αλάμπα στα 23'' του πρώτου αγώνα) και αντιδράει με αυτό τον τρόπο, αυτό δείχνει το μεγάλο χαρακτήρα του.

Επιπλέον, μου έκανε μεγάλη εντύπωση όταν έμεινε στη Serie B με τη Γιουβέντους, τον εκτίμησα πολύ ύστερα από αυτό".

Δεν είναι σωστό να μιλάμε για πόλεμο όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο, αν και καταλαβαίνω πως είναι ανάγκη να αποκτάει κίνητρα ο κόσμος σε μία κατάσταση όπου η Γιουβέντους καλείται να αντιδράσει.

Το παιχνίδι είναι ανοιχτό επειδή έχουμε το αβαντάζ του 2-0 και η Γιουβέντους θα έχει μεγάλα κίνητρα. Δεν θέλουμε να τους ξαναβάλουμε στο παιχνίδι, συνεπώς δεν θέλουμε να δεχτούμε γκολ καθώς σε εκείνο το σημείο τα πράγματα θα γίνουν περίπλοκα".

Χάινκες: "Ικανή για τα πάντα η Γιουβέντους"

Ο Γιουπ Χάινκες στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στο Τορίνο

Όσον αφορά στους παίκτες που παρέστησαν στη συνέντευξη Τύπου από πλευράς Μπάγερν, ο Μάνουελ Νόιερ τόνισε: "Είμαστε αποφασισμένοι να περάσουμε ακόμα και αν χρειαστεί να το κάνουμε στη διαδικασία των πέναλτι.

Θα προτιμούσα να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο αν και εγώ είμαι έτοιμος για αυτό το ενδεχόμενο. Ποιον φοβάμαι; Τον Πίρλο, βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο, είναι ο παίκτης που μπορεί να καθορίσει έναν αγώνα με μία κίνησή του".

Από την πλευρά του, ο Άριεν Ρόμπεν σχολίασε: "Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας όπως πάντα, χωρίς να αμυνθούμε υπερβολικά. Πρέπει να πετύχουμε ένα γκολ και να το κάνουμε όσο γίνεται γρηγορότερα. Είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο για να προκριθούμε".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ