BUNDESLIGA

Bundesliga: Συνήλθε και ξέσπασε η Μπάγερν, νίκη και για την Ντόρτμουντ

Τόμας Μίλερ, Κινγκσλέ Κομάν και Κορεντέν Τολισό της Μπάγερν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Ουνιόν για την Bundesliga 2021-2022 στο "Φερστερέι", Βερολίνο | Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021
Τόμας Μίλερ, Κινγκσλέ Κομάν και Κορεντέν Τολισό της Μπάγερν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Ουνιόν για την Bundesliga 2021-2022 στο "Φερστερέι", Βερολίνο | Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 © 2021 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Η Μπάγερν άφησε πίσω της την "πεντάρα" από την Γκλάντμπαχ και σημείωσε τα ίδια γκολ κόντρα στην Ουνιόν για τη 10η αγωνιστική της Bundesliga. Η Ντόρτμουντ τα κατάφερε μια χαρά χωρίς τον Έρλινγκ Χάλαντ.

Η Μπάγερν απάντησε στην πεντάρα με πέντε γκολ, βρίσκοντας ως εύκολο θύμα την Ουνιόν μέσα στο Βερολίνο για την 10η αγωνιστική της Bundesliga. Το 5-2 τη διατηρεί επικεφαλής στο βαθμολογικό πίνακα και βοηθάει στο να συνέλθει από τον αποκλεισμό στο κύπελλο έπειτα από το διασυρμό κόντρα στην Γκλάντμπαχ.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι δεν σίγησε ξανά και με δύο γκολ στα πρώτα 23 λεπτά έβαλε τις βάσεις της νίκης. Ο Λιρόι Σανέ χρίστηκε σκόρερ λίγο αργότερα, όμως οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω. Μείωσαν με τον Νίκο Γκίσελμαν στο 43' και στην επόμενη επίθεση έστειλαν ξανά την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οριακό οφσάιντ. Η αμυντική λειτουργία των Βαυαρών ήταν ξανά αδύναμη, γι' αυτό δεν επαναπαύθηκαν. Με τον Κινγκσλέ Κομάν διεύρυναν το προβάδισμα και μπορεί ο Γιούλιαν Ρίερσον να μείωσε με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Τόμας Μίλερ ήταν αυτός που είπε την τελευταία λέξη.

Η Ντόρτμουντ παραμένει στο κατόπιν της Μπάγερν, ακόμα κι αν μαθαίνει να ζει χωρίς τον Έρλινγκ Χάλαντ, που δεν αναμένεται να επιστρέψει πριν από τα μέσα Δεκεμβρίου. Το 2-0 επί της Κολωνίας την κράτησε στον ένα βαθμό από τους πρωτοπόρους, αν και το "τρίποντο" ήρθε αρκετά δύσκολα. Οι "τράγοι" αντιστάθηκαν σθεναρά, όμως μία ολιγωρία σε έναν όμορφη συνδυασμό στο 40' ήταν αρκετή ώστε ο Τοργκάν Αζάρ να κάνει το 1-0. Ο Στέφεν Τίγκες στο 2ο ημίχρονο άνοιξε λογαριασμό στα γκολ με την πρώτη ομάδα της Μπορούσια, για την οποία ο Αντώνης Παπαδόπουλος, γεννημένος στη Γερμανία με ελληνικές ρίζες, βρισκόταν στον πάγκο.

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής της Bundesliga

Η βαθμολογία Bundesliga

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Bundesliga

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ