BUNDESLIGA

Bundesliga: Ο Χάλαντ επέστρεψε με γκολ στη νίκη της Ντόρτμουντ

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει στο Ντόρτμουντ - Μάιντς
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει στο Ντόρτμουντ - Μάιντς © 2021 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ απουσίασε για 1,5 μήνα λόγω τραυματισμού και επέστρεψε με γκολ στη νίκη της Ντόρτμουντ κόντρα στη Βόλφσμπουργκ. Νίκη με ανατροπή και για την Μπόχουμ των Ελλήνων κόντρα στη Φράιμπουργκ.

Η Ντόρτμουντ εμφάνισε ξανά το πρόσωπο της Bundesliga και επικράτησε με 3-1 της Βόλφσμπουργκ για τη 13η αγωνιστική και μάλιστα με ανατροπή, στον αγώνα που επέστρεψε στη δράση και σκόραρε ο Έρλινγκ Χάλαντ, έπειτα από 1,5 μήνα απουσίας.

Ο Βόουτ Βέχορστ έδωσε προβάδισμα στους "λύκους" μόλις στο 2ο λεπτό, όμως στη συνέχεια η Μπορούσια πήρε τα πάνω της και άρχισε να χάνει ευκαιρίες. Στο 35' ο Εμρέ Τζαν ισοφάρισε με πέναλτι και στο 55' ο Ντόνιελ Μάλεν σκόραρε για τρίτο σερί παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις, αφήνοντας πίσω την κακή εκκίνηση τη Γερμανία. Στο 73', ο Ολλανδός επιθετικός έδωσε τη θέση του στον Χάλαντ, ο οποίος αναμένεται να είναι έτοιμος για το Klassiker της επόμενης εβδομάδας με την Μπάγερν, όπως απέδειξε και με το γκολ που σημείωσε στο 81'.

Η έκπληξη της σεζόν, Φράιμπουργκ, τα βρήκε σκούρα για τρίτη σερί αγωνιστική, αυτήν τη φορά απέναντι στην Μπόχουμ. Η ομάδα του Βασίλη Λαμπρόπουλου και του Κώστα Σταφυλίδη (αγωνίστηκαν 90 λεπτά) επικράτησε με 2-1 με ανατροπή στο 2ο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχαν καλές ευκαιρίες και τελικά άνοιξαν το σκορ με τον Φίλιπ Λίνχαρτ στο 51'. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ζεμπάστιαν Πόλτερ ισοφάρισε και στα τελευταία λεπτά ο Μίλος Πάντοβιτς έφερε τα πάνω κάτω με σουτ λίγο πιο πάνω από τη σέντρα (ο τερματοφύλακας της Φράιμπουργκ είχε βγει και είχε γλιστρήσει) και έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους, που ξέφυγαν ακόμη περισσότερο από τη διακεκαυμένη ζώνη.

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ