BLACK FRIDAY

Black Friday: Δέκα ελεύθεροι για τις ομάδες της Super League Interwetten

Ο Αντνάν Σεσέροβιτς με τη φανέλα της ΑΕΛ σε αναμέτρηση κόντρα στο Πανιώνιο για την Super League
Ο Αντνάν Σεσέροβιτς με τη φανέλα της ΑΕΛ σε αναμέτρηση κόντρα στο Πανιώνιο για την Super League EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr εμπνέεται από την Black Friday και σάς παρουσιάζει δέκα επιλογές ελεύθερων ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να αποτελέσουν επιλογή ομάδων της Super League Interwetten.

Η Black Friday έφτασε, οι προσφορές σε πάρα πολλά προϊόντα είναι αμέτρητες και αρκετοί είναι εκείνοι που θα βγουν στην αγορά. Ο Ιανουάριος είναι πάρα πολύ κοντά και αυτό σημαίνει ότι στην αγορά θα βγουν και αρκετές ομάδες για να κάνουν τα χειμερινά τους ψώνια.

Το Sport24.gr παίρνει έμπνευση από την Black Friday και αναζητεί δέκα συμφέρουσες λύσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών, για τους οποίους θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν οι ελληνικές ομάδες. Ωστόσο, αν θέλουν να κάνουν τα κουμάντα τους, θα πρέπει να βιαστούν, καθώς αρκετοί από αυτούς έχουν βάλει τον στόχο του εξωτερικού.

Ας δούμε τις δέκα περιπτώσεις που έχουμε ξεχωρίσει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΘΑΤΗΣ

Έπειτα από πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Μανθάτης έλυσε το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους τον Οκτώβριο. O νεαρός μεσοεπιθετικός δεν βρισκόταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για τη φετινή σεζόν και προτιμήθηκε να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών κοινή συναινέσει.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΒΑΤΕΝΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΒΑΤΕΝΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μανθάτης προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν στην Ανόρθωση, όπου μέτρησε 18 συμμετοχές και δύο ασίστ, προτού διακοπεί το πρωτάθλημα στην Κύπρο εξαιτίας του κορονοϊού. Το ελληνικό πρωτάθλημα το γνωρίζει καλά, αφού έχει αγωνιστεί ως δανεικός σε ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο.

Πλέον είναι ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Βέβαια, προτεραιότητα για εκείνον είναι το εξωτερικό, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες.

ΜΠΟΜΠΙ ΑΛΕΝ

Τον Ιούλιο του 2019 ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Μπόμπι Αλέν από την Ντιζόν. Ο Γάλλος τερματοφύλακας υπερασπίσθηκε την εστία των ερυθρόλευκων σε οκτώ αναμετρήσεις. Τον Οκτώβριο, ωστόσο, ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του με την ομάδα του Πειραιά.

Ο Αλέν σε μία από τις λίγες εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό
Ο Αλέν σε μία από τις λίγες εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Πλέον, ο 28χρονος γκολκίπερ είναι ελεύθερος και θα μπορούσε να αποτελέσει μία καλή λύση για τις ελληνικές ομάδες. Βέβαια, ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού κάνει προπονήσεις με την Παρί, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας στην Γαλλία και είναι πιθανό να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.


ΜΑΝΤΣΟΝ

Το καλοκαίρι του 2017 ο Μάντσον έγινε παίκτης του Ατρομήτου προερχόμενος ως ελεύθερος από την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα. Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στο Περιστέρι με 83 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με δύο γκολ και τέσσερις ασίστ, είναι ξανά ελεύθερος με τους δρόμους των δύο πλευρών να χωρίζουν.

Ο Μάντσον στο Ατρόμητος - Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα της Super League την σεζόν 2019/2020.
Ο Μάντσον στο Ατρόμητος - Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Το καλοκαίρι δεν κατάφερε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, παρά τα σενάρια για Τουρκία. Έτσι, την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο 29χρονος μέσος θα μπορούσε να αποτελέσει μία συμφέρουσα λύση για τις ελληνικές ομάδες.

ΑΝΤΝΑΝ ΣΕΤΣΕΡΟΒΙΤΣ

Στις 11 Νοεμβρίου η ΑΕΛ έκανε γνωστό ότι ο Αντνάν Σετσέροβις αποτελεί παρελθόν από τους βυσσινί. Ο 28χρονος μέσος φόρεσε την φανέλα της ομάδας της Λάρισας από την σεζόν 2018/2019, ενώ την φετινή χρονιά αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια της Super League Interwetten.

Ο Σετσέροβιτς τρέχε για την μπάλα στο ΑΕΛ - Αστέρας στα πλαίσια των playouts της Super League 2019/2020.
Ο Σετσέροβιτς στο ΑΕΛ - Αστέρας EUROKINISSI

Συνολικά, ο Σετσέροβιτς αγωνίστηκε σε 52 παιχνίδια με την ΑΕΛ σε όλες τις διοργανώσεις. Πλέον, την χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα ψάξει τη νέα του επαγγελματική στέγη και οι ελληνικές ομάδες πιθανόν είναι να δείξουν ενδιαφέρον.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ

Ακόμη ένας πρώην παίκτης της ΑΕΛ που κυκλοφορεί ελεύθερος είναι ο Νίκος Καρανίκας. Με απόφαση της διοίκησης των βυσσινί προπονούταν μόνος, καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μιχάλη Γρηγορίου. Συμβιβαστική λύση με την διοίκηση της ΑΕΛ βρέθηκε και έμεινε ελεύθερος.

Ο Καρανίκας εν δράσει στο ματς της ΑΕΛ με την ΑΕΚ
Ο Καρανίκας εν δράσει στο ματς της ΑΕΛ με την ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Με 90 συμμετοχές στην Super League με την φανέλα των βυσσινί και του ΠΑΣ Γιάννινα ο 28χρονος δεξιός μπακ έχει το απαιτούμενο βιογραφικό για να απασχολήσει ομάδες της μεγάλης κατηγορίας.

ΠΕΔΡΟ ΑΡΣΕ

Ο Πανιώνιος άφησε αρκετούς ποδοσφαιριστές χωρίς επαγγελματική στέγη μετά από τον υποβιβασμό του στην Γ' Εθνική. Ένας από αυτούς ήταν ο Πέδρο Άρσε. Ο Μεξικάνος μέσος είχε ξεκινήσει καλά την χρονιά δείχνοντας ότι θα μπορούσε να αποτελέσει ένα από τα σημαντικά γρανάζια του Ιστορικού, ωστόσο η ρήξη χιαστού τον κράτησε εκτός για μεγάλο μέρος της σεζόν. Πραγματοποίησε την επιστροφή του στα τελευταία παιχνίδια των playouts προσπαθώντας να βοηθήσει τον Πανιώνιο να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Πέδρο Άρσε στο Ατρόμητος - Πανιώνιος στα playouts της Super League.
Ο Πέδρο Άρσε στο Ατρόμητος - Πανιώνιος EUROKINISSI SPORTS

Ο 29χρονος επιθετικός μέσος με παρουσία σε Βέροια, Καβάλα και Αναγέννηση Γιαννιτσών γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα και βρίσκεται σε αναζήτηση μίας νέας ομάδας.

ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο Βαλεντίνος Βλάχος είναι ένας ποδοσφαιριστής με πλούσιο βιογραφικό, κυκλοφορεί ελεύθερος και θα μπορούσε να συγκεντρώσει τα βλέμματα ελληνικών ομάδων την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Θρασύβουλο, Άρη, Κλαμπ Μπριζ και Πανιώνιο.

Ο Βαλεντίνος Βλάχος τρέχει με την μπάλα στο Πανιώνιος - Αστέρας για την Super League Interwetten.
Ο Βαλεντίνος Βλάχος στο Πανιώνιος - Αστέρας EUROKINISSI SPORTS

Το 2018 μετακόμισε στην Τρίπολη, όπου "μεγάλωσε" το όνομά του. Με την φανέλα του Αστέρα ο 28χρονος δεξιός μπακ μέτρησε συνολικά 29 συμμετοχές και ψάχνει το κλαμπ που θα του δώσει ξανά μία νέα ευκαιρία, εφόσον πέρσι έπαιξε σε μόλις επτά ματς.

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ

Ο Θεοφάνης Τζανδάρης ολοκλήρωσε το ταξίδι του στην Σλοβακία, όπου αγωνίστηκε στην Σπάρτακ Τρνάβα μετρώντας οκτώ συμμετοχές. Το βιογραφικό του είναι επίσης βαρύ με παρουσία μεταξύ άλλων σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ο 27χρονος αμυντικός μέσος δεν μπόρεσε να βρει στέγη τους τελευταίους μήνες.

Ο Τζανδάρης με την φανέλα του Πανιωνίου
Ο Τζανδάρης με την φανέλα του Πανιωνίου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η λογική λέει ότι πλέον θα προσεγγίσει το βλέμμα ομάδων την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αφού πρόκειται για μία συμφέρουσα λύση, ενός έμπειρου ελεύθερου ποδοσφαιριστή.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΑΔΗΣ

Ο γεννημένος στην Γερμανία, Παναγιώτης Τριάδης, είχε παρουσιάσει ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο στην Ξάνθη, όπου είχε αγωνιστεί από το 2012 έως το 2018, μετρώντας συνολικά 96 συμμετοχές, με οκτώ γκολ και 16 ασίστ.

Ο Παναγιώτης Τριάδης με την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης
Ο Παναγιώτης Τριάδης με την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης EUROKINISSI SPORTS

Θετική ήταν η παρουσία στην συνέχεια και στον Απόλλωνα Σμύρνης, μένοντας στην Ριζούπολη για μία σεζόν. Στην συνέχεια δοκίμασε την τύχη του στην Ινδία και την NorthEast Utided, αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Έχει μείνει δίχως επαγγελματική στέγη από τον Ιανουάριο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΕΖΟΣ

Η λίστα μας ολοκληρώνεται με τον Γιώργο Στρέζο. Με παρουσία στην μικρή ομάδα του Ολυμπιακού και στην Παναχαϊκή πήρε την μεταγραφή το 2017 για τον ΟΦΗ βοηθώντας τους Κρητικούς στην άνοδο τους στην Super League. Στον ΟΦΗ έμεινε ακόμη μία σεζόν μετρώντας 21 συμμετοχές στην μεγάλη κατηγορία. Στην συνέχεια, τον Σεπτέμβριου του 2019 μετακόμισε στην Ολλανδία και την Βίλεμ.

Ο Στρέζος στο ΟΦΗ - Παναιτωλικός για την Super League 2018/2019
Ο Στρέζος στο ΟΦΗ - Παναιτωλικός για την Super League 2018/2019 EUROKINISSI SPORTS

Ο 25χρονος τερματοφύλακας δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην Eredivisie και μέτρησε μόλις έξι συμμετοχές και έτσι έμεινε ελεύθερος αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του

TAGS BLACK FRIDAY ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ