ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ελεύθερος ο Μανθάτης, ενδιαφέρον από το εξωτερικό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΒΑΤΕΝΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΒΑΤΕΝΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μανθάτης έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον 23χρονο εξτρέμ.

Ύστερα από μία... ζωή στον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Μανθάτης αποτελεί παρελθόν. Ο 23χρονος εξτρέμ βρέθηκε τη Δευτέρα (05/10) στα γραφεία της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ και έλυσε το συμβόλαιό του, που ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2021.

O νεαρός μεσοεπιθετικός δεν βρισκόταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για τη φετινή σεζόν και προτιμήθηκε να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών κοινή συναινέσει. Ο Μανθάτης προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν στην Ανόρθωση, όπου μέτρησε 18 συμμετοχές και δύο ασίστ, προτού διακοπεί το πρωτάθλημα στην Κύπρο εξαιτίας του κορονοϊού.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο ταχύτατος εξτρέμ σημείωσε δύο γκολ και μοίρασε μία ασίστ σε 29 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, αποτελώντας μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2016/17. Στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός σε ΠΑΣ Γιάννινα (34 συμμετοχές, 3 ασίστ) και Πανιώνιο (18 συμμετοχές, 1 ασίστ).

Η πολύ καλή παρουσία με την Ανόρθωση έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού. Ωστόσο, πλέον, ως ελεύθερος έχει το χρόνο να τα βάλει κάτω και να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το βέβαιο είναι πως ο ίδιος θα προτιμούσε να αγωνιστεί στο εξωτερικό, όπου μπορεί να εξελιχθεί πιο εύκολα κι ως παίκτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ