ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Bακουφτσής: "Συμφωνήσαμε σε δέκα λεπτά"

Bακουφτσής: "Συμφωνήσαμε σε δέκα λεπτά"
Βακουφτσής

Ικανοποιημένος από την απόφαση του να παραμείνει στον Εργοτέλη εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Βακουφτσής

Ο Έλληνας επιθετικός που ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Κρητικούς έως το 2010, τόνισε: "Ήταν εύκολη η απόφαση να συνεχίσω στον Εργοτέλη, συμφωνήσαμε μέσα σε 10 λεπτά και αυτό λέει πολλά".

Όσο για τους στόχους, είπε: "Υπάρχουν προσωπικοί και ομαδικοί στόχοι. Οι προσωπικοί είναι να αποδώσω όσο το δυνατόν καλύτερα και να δείξω ότι μπορώ περισσότερα απ’ ότι έχω παρουσιάσει μέχρι τώρα στην ομάδα. Για του ομαδικούς, θα περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ρόστερ, ωστόσο όλοι πιστεύουμε ότι η νέα χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη από την φετινή".



Στα αγωνιστικά το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και έπαιξαν οικογενειακό διπλό.

Οι τέσσερις τερματοφύλακες, Δασκαλάκης, Αθανασίου, Πόζα και Καβουσάκης δούλεψαν με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Κώστα Χανιωτάκη. Θεραπεία έκαναν και σήμερα οι Γιάννης Κοιλιάρας, Σίλβα Τζούνιορ, και Πασχάλης Μελισσάς, ενώ ατομικό που περιελάμβανε τρέξιμο ακολούθησε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Δείπνο και φιλικό με τον ΟΦΗ

Στο πλαίσιο της σύσφιξης των σχέσεων ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ,οι πρόεδροι των δύο ΠΑΕ πήραν την πρωτοβουλία την ερχόμενη Κυριακή το μεσημέρι σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου να παραθέσουν γεύμα στο οποίο θα παραστούν τα διοικητικά συμβούλια των δυο ΠΑΕ, τα διοικητικά συμβούλια του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Τέλος φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ που θα διεξαχθεί στο ΒΑΚ θα δώσει ο Εργοτέλης, την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα.









TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ