ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Αζάρ για Μέσι: "Παράλογο να μην δώσουμε τη Χρυσή Μπάλα στον καλύτερο παίκτη, τη χρονιά που κέρδισε το Μουντιάλ"

Ο Λιονέλ Μέσι με τη Χρυσή Μπάλα
Ο Λιονέλ Μέσι με τη Χρυσή Μπάλα © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Ο Εντέν Αζάρ ξεκαθάρισε ότι το λογικό και δίκαιο είναι η Χρυσή Μπάλα το βράδυ της Δευτέρας (30/10) να καταλήξει στα χέρια του Λιονέλ Μέσι.

Το βράδυ της Δευτέρας (30/10) θα πραγματοποιηθεί η τελετή της Χρυσής Μπάλας (21:30, Novasports Start) κι ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα αναδείξει τον κορυφαίο παίκτη για τη σεζόν 2022/2023.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της 8ης προσωπικής του Χρυσής Μπάλας, με τον Εντέν Αζάρ να τονίζει ότι δεν υπάρχει αντίπαλος για τον Αργεντινό σταρ και πως η λογική επιτάσσει το βραβείο να καταλήξει στα χέρια του.

"Δεν θα ήταν λογικό να μην δώσουμε τη Χρυσή Μπάλα στον καλύτερο παίκτη στην ιστορία, τη χρονιά μάλιστα που κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο

Αν το Μουντιάλ το είχε κατακτήσει η Γαλλία, 100% χωρίς αμφιβολία ο Κιλιάν Εμπαπέ θα έπρεπε να πάρει τη Χρυσή Μπάλα", είπε στο Telefoot ο Βέλγος που αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο στις αρχές Οκτωβρίου.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΗΠΑ MLS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ