ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Α. Παπαδόπουλος: "Τιμή μου περιβραχιόνιο"

Α. Παπαδόπουλος: "Τιμή μου περιβραχιόνιο"

Για την χαρά του και την τιμή που νιώθει όταν φορά το περιβραχιόνιο του Ολυμπιακού μίλησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Τι είπε για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας και τον εαυτό του.

Ο Έλληνας αμυντικός είναι από τους... παλιούς στο μεγάλο Λιμάνι και υποψήφιος για το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Το γεγονός αυτό φυσικά και δεν τον αφήνει ασυγκίνητο, αφού δηλώνει ξεκάθαρα πως πρόκειται για μια τιμή προς το πρόσωπό του.

Όσο για το ματς με την Βέρντερ Βρέμης υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε καλός και ήταν λογικό να αντιδράσει μετά την κακή εμφάνιση κόντρα στην Ζούλτε Βάρεγκεμ.

"To φιλικό με την Βέρντερ ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για εμάς. Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα, η οποία σύντομα θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις για το γερμανικό πρωτάθλημα και όπως είναι λογικό είναι περισσότερο έτοιμη από εμάς.

Εμείς αυτή την περίοδο δουλεύουμε στις προπονήσεις πάνω σε κάποια πράγματα και σκοπός μας είναι να τα βγάλουμε και στο γήπεδο. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μας ζητάει ο προπονητής μας και να βγάλουμε αυτοματισμούς. Ορισμένα από αυτά τα πράγματα καταφέραμε και τα βγάλαμε και πιστεύω πως κόντρα στην Βέρντερ ήμασταν καλοί. Θέλουμε να είμαστε πιο έτοιμοι στα επόμενα φιλικά", υπογράμμισε αρχικά.

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός κόντρα στην Βέρντερ ήταν καλύτερος σε σχέση με το ματς απέναντι στην Ζούλτε Βάρεγκεμ: "Σίγουρα μετά από μία κακή εμφάνιση, συνήθως αντιδράς καλύτερα. Και εμείς αντιδράσαμε καλύτερα και αυτό φάνηκε και από το αποτέλεσμα με την εικόνα που δείξαμε. Εμείς πάντα αυτό που προσπαθούμε είναι να δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαστε ακόμη, όμως, στην αρχή, βρισκόμαστε στην προετοιμασία και αυτό που προσπαθούμε είναι να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας".

Για το γεγονός πως αγωνίστηκε ως o "κάπτεν" του Ολυμπιακού κόντρα στην Βέρντερ και το αν γνωρίζει επίσημα πως θα είναι στους αρχηγούς της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν: "Είμαστε ομάδα συνόλου και δεν αποφασίζω εγώ για αυτό. Για τον καθένα και για μένα είναι τιμή να φοράω το περιβραχιόνιο. Φυσικά και αν υπάρχει η δυνατότητα εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θα είναι τιμή μου να φοράω το περιβραχιόνιο του Ολυμπιακού και θα είμαι πολύ χαρούμενος αν αυτό γίνει σε πράξη. Βέβαια, σε μία ομάδα μεγάλη, όπως είναι ο Ολυμπιακός, υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες που μπορούν να γίνουν αρχηγοί".

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο ίδιος: "Εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ για τον εαυτό μου. Όλοι δουλεύουμε και δίνουμε τα πάντα για την ομάδα και κανείς δεν μπορεί να δείξει την δουλειά του χωρίς τους συμπαίκτες του".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ