ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ατζέντης Κλοπ: "Ο Γιούργκεν δεν θα προπονήσει σύλλογο ή εθνική ομάδα την επόμενη σεζόν, αυτό παραμένει αμετάβλητο"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας
Ο Γιούργκεν Κλοπ στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας 2023 KIN CHEUNG / AP IMAGES

Θέση στα σενάρια που θέλουν τον Γιούργκεν Κλοπ να αναλαμβάνει είτε τον πάγκο της εθνικής Γερμανίας, είτε να κάθεται σε αυτόν της Μπαρτσελόνα, πήρε ο ατζέντης του Γερμανού, ξεκαθαρίζοντας με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι ο πελάτης του τη σεζόν 2024/25 δεν θα ασχοληθεί με την προπονητική.

Απολύτως ξεκάθαρος ήταν ο ατζέντης του Γιούργκεν Κλοπ όσον αφορά το μέλλον του πελάτη του την επόμενη σεζόν, η οποία θα τον βρει μακριά από τους πάγκους ομάδας μετά από 23 χρόνια.

Παράλληλα, ο Μαρκ Κόσιτσκε, επί σειρά ετών ατζέντης του Γερμανού, έβαλε τέλος στα σενάρια που παρουσίαζαν τον Κλοπ ως υποψήφιο διάδοχο του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα και του Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην εθνική Γερμανίας.

Συγκεκριμένα, μέσα από αποκλειστική του δήλωση στο Sky Sports, επανέλαβε αυτό που έχει δηλώσει ο 56χρονος τεχνικός της Λίβερπουλ, ότι δηλαδή δεν θα κοουτσάρει σύλλογο ή εθνική ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2024/25.

"Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα προπονήσει σύλλογο ή εθνική ομάδα την επόμενη σεζόν, αυτό παραμένει αμετάβλητο", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός ατζέντης.

Θυμίζουμε ότι ο Κλοπ ανακοίνωσε τον περασμένο Ιανουάριο πως παρότι έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λίβερπουλ, στο φινάλε της σεζόν 2023/24 θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ PREMIER LEAGUE LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ