ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Προτάθηκε ο Κόντε, μεγάλο όνειρο ο Κλοπ

Ο Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τότεναμ
Ο Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τότεναμ 2022 AP PHOTO/MATT DUNHAM, FILE

Η Μπαρτσελόνα αναζητεί τον άνθρωπο που θα διαδεχτεί τον Τσάβι στην τεχνική ηγεσία το ερχόμενο καλοκαίρι και ένα νέο όνομα που έπεσε στο τραπέζι είναι αυτό του Κόντε, με τον Νο 1 στόχο των μπλαουγκράνα είναι πάντως ο Γιούργκεν Κλοπ.

Η Μπαρτσελόνα έχει πάρει απόφαση πως θα αλλάξει προπονητή το ερχόμενο καλοκαίρι από τη στιγμή που η απόφαση του Τσάβι να κουνήσει μαντήλι είναι οριστική και τελεσίδικη, με ένα "βαρύ" όνομα να προστίθεται στη λίστα των υποψηφίων της.

Αυτός είναι ο Αντόνιο Κόντε, με την καταλανική "Sport" να αποκαλύπτει πως ο Ιταλός προσφέρθηκε στους μπλαουγκράνα, που από την πλευρά τους εξετάζουν με ενδιαφέρον την περίπτωσή του, για να δουν αν είναι ο ιδανικός από οικονομικής άποψης αλλά και στιλ ποδοσφαίρου που παίζει.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πάντως ότι ο Νο 1 στόχος για τους Καταλανούς είναι ο Γιούργκεν Κλοπ, γνωρίζοντας πάντως ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα περίπλοκη περιπτωση από τη στιγμή που ο Γερμανός έχει δηλώσει πως θέλει να μείνει μακριά από τους πάγκους έπειτα από τα 8,5 χρόνια παρουσίας του στην Λίβερπουλ.

Όσον αφορά δε στον Κόντε, που έχει πολύ μεγάλη εμπειρία από την παρουσία του σε Γιουβέντους, εθνική Ιταλίας, Τσέλσι και Τότεναμ και Ίντερ, δεν είναι μόνο στα υπόψη της Μπαρτσελόνα αφού για την απόκτησή του έχουν δείξει ενδιαφέρον επίσης και τέσσερις ομάδες της πατρίδας του: οι Μίλαν, Γιουβέντους, Νάπολι και Ρόμα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ