ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Ατζέντης Αμπέλ Φερέιρα: "Δεν υπήρξε καμία επαφή με την Μπενφίκα"

Ο Αμπέλ Φερέιρα δίνει οδηγίες σε αγώνα της Παλμέιρας
Ο Αμπέλ Φερέιρα δίνει οδηγίες σε αγώνα της Παλμέιρας © 2021 UESLEI MARCELINO/ASSOCIATED PRESS, POOL

Ο μάνατζερ του Αμπέλ Φερέιρα, Χούγκο Κζούντα, διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ και νυν της Παλμέιρας να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα.

Η Μπενφίκα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή ενόψει της νέας σεζόν και δημοσιεύματα στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Αμπέλ Φερέιρα, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της.

Τις φήμες αυτές ωστόσο, διέψευσε ο ατζέντης του Πορτογάλου τεχνικού, που οδήγησε δύο φορές τη βραζιλιάνικη ομάδα στην κατάκτηση του Copa Libertadores. Συγκεκριμένα, ο Χούγκο Καζούντα, μιλώντας στο UOL Esporte αρνήθηκε το ενδιαφέρον του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ για τους "αετούς".

"Δεν υπήρξε καμία επαφή μεταξύ του Άμπελ Φερέιρα και της Μπενφίκα. Αν είχε υπάρξει, ο σύλλογος της Βραζιλίας θα ήταν ο πρώτος που θα το μάθαινε, όπως συνέβη και με άλλες περιπτώσεις, όταν ενδιαφέρθηκαν για τον Άμπελ άλλες ομάδες στο εξωτερικό.

Είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην Παλμέιρας. Σκέφτεται αποκλειστικά τις υποχρεώσεις της ομάδας του, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο. Η Παλμέιρας αξίζει όλο τον σεβασμό μας", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

TAGS ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ