ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ατρόμητος – Πανιώνιος: Ο Μπανανά αστόχησε προ κενής εστίας

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) Eurokinissi Sports

Ο Γιαγιά Μπανανά που σημείωσε αυτογκόλ στο Ατρόμητος - Πανιώνιος, στο 89' αστόχησε προ κενής εστίας για να μειώσει σε 3-1. Δείτε τη σπουδαία χαμένη ευκαιρία του Καμερουνέζου κεντρικού αμυντικού. (VIDEO)

Ο Ατρόμητος νίκησε 3-0 τον Πανιώνιο στο Περιστέρι, στον αγώνα της 23ης αγωνιστικής της Super League. Ο Γιαγιά Μπανανά, που άθελά του είχε γράψει το 2-0 με αυτογκόλ, στο 89′ έχασε τρομερή ευκαιρία για να μειώσει σε 3-1.

Ο κεντρικός αμυντικός των φιλοξενούμενων βρέθηκε σε θέση σέντερ φορ, αλλά προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα άουτ. Δείτε το στιγμιότυπο με πρωταγωνιστή τον Καμερουνέζο στόπερ των “κυανέρυθρων”:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ