ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Το “παράπονο” του Μάικ Τζέιμς για τη ζέστη στο Σαιν Τροπέ

PRINTSCREEN

Ο Μάικ Τζέιμς απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στο Σαιν Τροπέ πριν επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Αναντολού Εφές, με τον Αμερικανό γκαρντ να σχολιάζει με χιούμορ τις υψηλές θερμοκρασίες της γαλλικής Ριβιέρας.

Ο Μάικ Τζέιμς απολαμβάνει τις διακοπές του στο Σαιν Τροπέ πριν επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με την Αναντολού Εφές, με τον έμπειρο γκαρντ να κάνει μια χιουμοριστική ανάρτηση για τη ζέστη που επικρατεί στην περιοχή.

Ο νέος παίκτης της τουρκικής ομάδας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα social media, δημοσίευσε ένα σύντομο μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό, γράφοντας:

“Η ζέστη στο Σαιν Τροπέ με έκανε να ιδρώσω μέχρι και το αμάνικό μου.”

Ο Αμερικανός γκαρντ απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες ξεκούρασης πριν ξεκινήσει την προετοιμασία με την Αναντολού Εφές, η οποία τον απέκτησε σε μία από τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις του φετινού καλοκαιριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ