ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος-Ηρακλής 2-1

Ατρόμητος-Ηρακλής 2-1
Μιχαηλίδης

Ο Ατρόμητος πήρε μια σπουδαία νίκη επί του Ηρακλή σε ένα ματς που κρίθηκε στο πρώτο μέρος

Ο Ατρόμητος συνέχισε την πολύ καλή του πορεία στον δεύτερο γύρου του πρωταθλήματος, αφού κέρδισε με 2-1 τον Ηρακλή στο Περιστέρι, με αποτέλεσμα να πλησιάσει στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.
Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο μέρος, όπου και μπήκαν όλα τα γκολ. Το σκορ άνοιξε ο Καραγκούνης στο 34ο λεπτό με δυνατό σουτ, ενώ το 2-0 έκανε ο Σαγκανόφσκι δέκα λεπτά αργότερα με κοντινή προβολή.

Για τον Ηρακλή το σκορ μείωσε ο Παπαζαχαρίας στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Γηραιό να είναι καλύτερος στο υπόλοιπο του αγώνα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πάρει κάτι από το ματς.

Οι συνθέσεις των ομάδων


Γήπεδο: Περιστερίου
Διαιτητής: Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Μπιτσίδης (Θράκης)
4ος: Μήτσιος (Ηπείρου)
Παρατηρητής: Κουκουλάς (Λέσβου)

Ατρόμητος(Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Μελισσάς, Ολιβέιρα. Νεμπεγλέρας, Τάτος(Φαβάλι 70'), Σαρμιέντο, Καραγκούνης(Σφακιανάκης 72'), Περόνε(Αναστασάκος 80'), Σαγκανόφσκι.

Ηρακλής(Μπουμπένκο): Φερνάντες, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Λέκι, Σαρακατσάνος(Βέλλιος 76'), Γιάντσης(Ηλιάδης 59'), Μάρτος(Γιαννούλης 6'), Γκαρσία, Μιλάνο, Κομπαγιάσι, Μάρα.

Κίτρινες: Σαρακατσάνος (45' Ηρακλής), Φερνάντες (70' Ηρακλής), Γιαννούλης (70' Ηρακλής), Μιλάνο (82' Ηρακλής), Μελισσάς (85' Ατρόμητος), Φαβάλι (90' Ατρόμητος), Κατσαμπής (90' Ηρακλής).
Κόκκινες: -

Με μια ματιά


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να έχει μπει πιο δυνατά στο παιχνίδι και να δημιουργεί δυο ευκαιρίες με το καλημέρα. Ένα σουτ του Μάρα και ένα τετ α τετ του Περόνε, που κόπηκε τελευταία στιγμή από τον Κατσαμπή.

Σαν να μην έφτασε αυτό για τον Ηρακλή, είδε και τον Μάρτος να πατάει άσχημα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να αντικατασταθεί από τον Γιαννούλη μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η απάντηση του Ηρακλή ήρθε τρία λεπτά αργότερα, όταν αρχικά με τον Κομπαγιάσι έχασε καλή ευκαιρία να για σκοράρει μέσα από την περιοχή, ενώ λίγο αργότερα ένα σουτ του Μάρα έδιωξαν κόρνερ οι αμυντικοί του Ατρόμητου.

* (Ο Ηρακλής είναι έξι ματς αήττητος με τον Μπουμπένκο στον πάγκο του έχοντας τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες)

Ο πρωτάρης και ο... έμπειρος

(1-0) Η υπεροχή του Ατρόμητου μετουσιώθηκε σε γκολ στο 24ο λεπτό, όταν σε μια αντεπίθεση, ο Σαγκανόφσκι έβγαλε ωραία μπαλιά στον Περόνε από τα δεξιά, ο οποίος με την σειρά του έσκαψε στον Καραγκούνη στο ύψος της μεγάλης περιοχής.

Εκεί ο νεαρός μέσος των φιλοξενούμενων έκανε πολύ ωραίο σουτ, στέλνοντας την μπάλα να καταλήξει στην εστία του Φερνάντες.

(2-0) Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του έμπειρου Σαγκανόφσκι να κάνει σεφτέ στο πρωτάθλημα, όταν σε ένα γέμισμα του Σαρμιέντο από τα δεξιά, οι αμυντικοί του Ηρακλή έδιωξαν την μπάλα πάνω στον Σαγκανόφσκι που με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

* (Ο Ηρακλής δεν έχει κερδίσει ποτέ τον Ατρόμητο όταν παίζουν στο Περιστέρι)

Γκολ με υποσχέσεις

(2-1) Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ηρακλής κατάφερε να μειώσει το σκορ με τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία, όταν σε πολύ όμορφη σέντρα του Κομπασιάσι από τα αριστερά ο νεαρός αμυντικός έκανε μια ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, νικώντας τον Φερνάντες που φέρει ευθύνη για το τέρμα που δέχθηκε.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν θύμισε σε κανένα σημείο στα πρώτα του λεπτά το ξεκίνημα της αναμέτρησης, αφού ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες.

Στο 69ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν, όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε φάουλ πάνω στον Μιλάνο έξω από την μεγάλη περιοχή του Ατρόμητου, με την μπάλα ωστόσο να καταλήγει στον Μάρα που έβγαινε φάτσα με το τέρμα.

* (Το ματς του πρώτου γύρου είχε τελειώσει 2-2 με γκολ των Γιάκομπ-Βέλλιο για τον Ηρακλή και Μπρίτο-Περόνε για Ατρόμητο)

Μοιραίος ο Λέκι

Στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ηρακλής έχασε πολύ μεγάλη φάση για να φέρει το ματς στα ίσα, όταν ο Λέκι από καλή θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ, με τον Μιχαηλίδη να διώχνει εντυπωσιακά, ενώ στη συνέχεια της φάσεις έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ, υπό το βλέμμα του Βέλλιου.

Ένα λεπτό αργότερα ο Μιλάνο σκόραρε για τον Γηραιό, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης σωστά σφύριξε οφσάιντ, καθώς δεν ήταν καλυμμένος.

(Δοκάρι) Στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ατρόμητος έχασε την ευκαιρία να καθαρίσει το ματς, αφού ο Ηρακλής πίεζε πολύ για να ισοφαρίσει. Συγκεκριμένα ο Φαβάλι σε μια αντεπίθεση βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και έκανε ένα χλιαρό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί δοκάρι του Φερνάντες.

Το παιχνίδι τελείωσε με τον Ατρόμητο να είναι ο μεγάλος νικητής, σπάζοντας έτσι το αήττητο των έξι αγωνιστικών για τον Ηρακλή.

Συνέντευξη Τύπου


Γιώργος Δώνης (Ατρόμητος): "Πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο με το οποίο εξασφαλίσαμε και μαθηματικά την παραμονή μας. Δώσαμε στον Ηρακλή τη δυνατότητα να μειώσει στο σκορ. Αυτό δε σημαίνει ότι απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλό μας".

Γιόζεφ Μπουμπένκο (Ηρακλής): "Δεν καταφέραμε να βρούμε την αυτοσυγκέντρωσή μας από την αρχή του παιχνιδιού. Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το καλό πρόσωπο που δείξαμε στα δύο τελευταία μας παιχνίδια. Είχαμε κακή απόδοση στην αρχή και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να προηγηθεί στο σκορ και μάλιστα με δύο τέρματα, δυσκολεύοντας σημαντικά την προσπάθειά μας να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Όλα τα λεφτά...


Το πρώτο ημίχρονο όπου ουσιαστικά κρίθηκε και το παιχνίδι. Επίσης τα δυο όμορφα γκολ των Καραγκούνη και Παπαζαχαρία.

Ας ξεχάσουμε καλύτερα...


Τον ρυθμό του δευτέρου ημιχρόνου ειδικά στα πρώτα 25 λεπτά, όπου και οι δυο ομάδες δεν μπόρεσαν να κάνουν μια ευκαιρία της προκοπής.

To Live του αγώνα...


Η 11άδα των γηπεδούχων Ατρόμητος
(Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι. Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα , Καραγκούνης, Σαρμιέντο, Περόνε, Τάτος, Σαγκανόφσκι
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Ηρακλής
(Μπουμπένκο): Φερνάντεζ, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Λέκι, Μάρτος, Γιάντσης, Πίτου Γκαρσία, Κομπαγιάσι, Μιλάνο, Μάρα, Σαρακατσάνος
1' Έναρξη αγώνα
1' Σουτ Ατρόμητος
Μόλις 25 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα ο Ατρόμητος απειλεί αλλά το σουτ του Σαρμιέντο από το ημικύκλιο της περιοχής θα περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι.
6' Αλλαγή παίκτη Ηρακλής
Αναγκαστική αλλαγή νωρίς νωρίς για τον Μπουμπένκο με το Γιαννούλη να περνάει στη θέση του Μάρτος που τραυματίστηκε.
9' Σουτ Ηρακλής
Δυνατό σουτ του Καρακατσάνου από το ύψος της περιοχής, η μπάλα χτυπάει στην πλάτη του Κομπαγιάσι και περνάει άουτ.
20' Σχόλιο
Είκοσι λεπτά συμπληρωμένα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να έχει στην κατοχή του την μπάλα χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει φάσεις μπροστά από την εστία του Ηρακλή.
24' Γκολ Ατρόμητος Καραγκούνης (1-0)
Ο Περόνε σεντράρει από αριστερά και ο επερχόμενος Καραγκούνης από το ύψος του πέναλτι σουτάρει στην κίνηση ανοίγοντας το σκορ για τον Ατρόμητο.
34' Γκολ Ατρόμητος Σαγκανόφσκι (2-0)
Δυνατό σουτ του Νεμπεγλέρα έξω από την περιοχή, ασταθής απόκρουση του Φερνάντεζ με τον Σαγκανόφσκι να παίρνει το ριμπάουντ για να γράψει από κοντά το 2-0.
41' Σουτ Ηρακλής
Ο Κομπαγιάσι σουτάρει από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή με τον Μιχαηλίδη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.
45' Γκολ Ηρακλής Παπαζαχαρίας (2-1)
Γλυκιά σέντρα από αριστερά του Κομπαγιάσι θα βρει τον Παπαζαχαρία και αυτός με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μειώνει το σκορ για τον Ηρακλή.
45' Έναρξη καθυστερήσεων
45' Κίτρινη κάρτα Ηρακλής
Σαρακατσάνος για μαρκάρισμα στον Καραγκούνη
45' Λήξη ημιχρόνου
Καλύτερος μέχρι το 35' ο Ατρόμητος "κάθισε"πάνω στο 2-0 δίνοντας την ευκαιρία στον Ηρακλή να πιέσει μειώνοντας τελικά στην εκπνοή του ημιχρόνου.
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
58' Σουτ Ηρακλής
Ο Γιάντσης σουτάρει έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι.
59' Αλλαγή παίκτη Ηρακλής
Δεύτερη αλλαγή για τους φιλοξενούμενους με τον Ηλιάδη να περνάει στη θέση του Γιάντση.
62' Κεφαλιά Ατρόμητος
Ο Νεμπεγλέρας σεντράρει από δεξιά με τον Σαγκανόφσκι να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
70' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Πρώτη αλλαγή για τον Δώνη που βάζει τον Φαβάλι στη θέση του Τάτου.
71' Κίτρινη κάρτα Ηρακλής
Γιαννούλης για μαρκάρισμα στον Καραγκούνη.
72' Κίτρινη κάρτα Ηρακλής
Φερνάντεζ για διαμαρτυρία.
73' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος
Μιχαηλίδης για καθυστέρηση.
74' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Ο Σφακιανάκης στη θέση του Καραγκούνη που τραυματίστηκε.
76' Αλλαγή παίκτη Ηρακλής
Ο Βέλλιος στη θέση του Σαρακατσάνου.
79' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Ο Αναστασάκος στη θέση του Περόνε.
81' Ευκαιρία Ηρακλής
Ο Λέκι από πλάγια αριστερά βγαίνει μόνος απέναντι από τον Μιχαηλίδη αλλά ο πορτιέρο του Ατρόμητου με διπλή επέμβαση διώχνει τον κίνδυνο.
82' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος
Μπαζίνσκι
83' Κίτρινη κάρτα Ηρακλής
Μιλάνο για διαμαρτυρία.
84' Κίτρινη κάρτα Ηρακλής
Βέλλιος για φάουλ στον Μελισσά.
89' Δοκάρι Ατρόμητος
Σουτ του Φαβάλι από το ύψος της περιοχής με την μπάλα να χτυπάει στο δεξί δοκάρι του Φερνάντεζ.
90' Έναρξη καθυστερήσεων
90' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος
Φαβάλι
90' Κίτρινη κάρτα Ηρακλής
Κατσαμπής
90' Λήξη αγώνα












































































TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ