ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Ευθύμης Κουλούρης 'Til I die

Ο Ευθύμης Κουλούρης πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του Ατρομήτου
Ο Ευθύμης Κουλούρης πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του Ατρομήτου INTIME SPORTS

Ο Ευθύμης Κουλούρης σκόραρε στο 90' στη μεγάλη νίκη του Ατρομήτου απέναντι στον Βόλο και ηγείται των Περιστεριωτών με τα 11 του γκολ στον δρόμο προς τη σωτηρία.

Τον Νοέμβριο του 2017 ο Κρις Κόουλμαν ανέλαβε την τύχη της Σάντερλαντ στην Championship. Στόχος του ήταν η σωτηρία της ομάδας, η οποία έχει περιέλθει σε μία δύσκολη κατάσταση. Η σεζόν 2017/2018 του βρετανικού κλαμπ αποτυπώθηκε με ιδανικό τρόπο στη σειρά του Netflix "Sunderland 'Til I die", όπου πέρα από την πορεία της Σάντερλαντ αποκαλύφθηκαν και πτυχές του νυν προπονητή του Ατρομήτου.

Ο Κόουλμαν τελικά δεν κατάφερε να σώσει την ομάδα και αποχώρησε στο τέλος της σεζόν. Φέτος, ο Ουαλός προπονητής έχει βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση, καθώς στόχος του είναι η σωτηρία του Ατρομήτου. Η φετινή "ιστορία" όμως μπορεί να έχει happy end, καθώς ο Ουαλός έχει ένα σημαντικό "όπλο", που ακούει στο όνομα Ευθύμης Κουλούρης.

Χρυσά γκολ με Απόλλωνα και Βόλο

Με δύο συνεχόμενα τρίποντα σε δύο κρίσιμα παιχνίδια ο Ατρόμητος κατάφερε να αναδυθεί στη βαθμολογία της Super League Interwetten. Επικράτησε 2-0 στη Ριζούπολη απέναντι στον ουραγό Απόλλωνα, ενώ πήρε και τη νίκη με 2-1 επί του Βόλου. Πλέον απομένει ένα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό πριν από την... αποστολή των playouts. Οι Περιστεριώτες ανέβηκαν στην 12η θέση της βαθμολογίας, είναι στο +10 από την Ελαφρά Ταξιαρχία και στο +5 από τη Λαμία. Ένα καλό "μαξιλαράκι" ενόψει της συνέχειας.

Man of the match και στα δύο σημαντικά τελευταία παιχνίδια ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο 25χρονος στράικερ ηγήθηκε της ομάδας τους και την οδήγησε σε... εξάποντο. Σκόραρε δύο γκολ απέναντι στον Απόλλωνα, ένα πέναλτι στο 48' και ένα υπέροχο ψηλοκρεμαστό στο 90+3'.

Η αναμέτρηση με τον Βόλο την Πέμπτη (4/3) ήταν στο 1-1 λίγο πριν από το τελευταίο σφύριγμα. Όμως, ο Κουλούρης βγήκε ξανά μπροστά και έγινε... ήρωας. Στο 90' οι γηπεδούχοι κέρδισαν κόρνερ, με τον Μουνίθ να το εκτελεί από τα δεξιά και τον Έλληνα διεθνή φορ να πιάνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι για το τελικό 2-1. Μία μεγάλη νίκη για τους Περιστεριώτες που τους φέρνει πιο κοντά στη σωτηρία.

Όταν σκοράρει ο Κουλούρης, ο Ατρόμητος παίρνει αποτέλεσμα

Ο Κουλούρης οδηγεί λοιπόν με τα γκολ του τον Ατρόμητο στην παραμονή. Ο 25χρονος επιθετικός είναι αυτή την στιγμή τρίτος στον πίνακα των σκόρερ της Super League Interwetten. Έχει βρει τα αντίπαλα δίχτυα 11 φορές και βρίσκεται πίσω από τον Τομ Φαν Βερτ του Βόλου (13 γκολ) και τον Γιασμίν Κούρτιτς του ΠΑΟΚ (15 γκολ).

Τα γκολ του Κουλούρη φέτος έχουν αποδειχθεί πολύ χρήσιμα για τους Περιστεριώτες. Όταν ο 25χρονος σκοράρει, σχεδόν πάντα ο Ατρόμητος παίρνει και αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, μόλις μία φορά έχει πετύχει γκολ σε ματς που η ομάδα του Περιστερίου έχει ηττηθεί, στο 6-2 με τον Αστέρα.

Ο Ευθύμης Κουλούρης πανηγυρίζει γκολ του στο Ατρόμητος - Απόλλωνας
Ο Ευθύμης Κουλούρης πανηγυρίζει γκολ του στο Ατρόμητος - Απόλλωνας INTIME SPORTS

Ο Κουλούρης άργησε να πετύχει το πρώτο του γκολ. Στην 10η αγωνιστική στο ματς με τον ΠΑΟΚ βρήκε δύο φορές δίχτυα, στην πρώτη νίκη του Ατρομήτου απέναντι σε έναν αντίπαλο που μαχόταν για την πρώτη θέση. Έχει πετύχει δύο γκολ και μία ασίστ στο 4-1 με τον Απόλλωνα, σκόραρε στο πολύτιμο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, ενώ σκόραρε ακόμη δύο γκολ στο 3-1 με τη Λαμία. Φυσικά, βρήκε δίχτυα και στα ματς με Απόλλωνα και Βόλο.

Διανύει μία από τις καλύτερές του σεζόν

Ο Ευθύμης Κουλούρης επέστρεψε το καλοκαίρι στο Περιστέρι, προκειμένου να επανέλθει μετά τις "στεγνές" σεζόν στην Τουλούζ. Γνώριζε πως στην ομάδα που τον βοήθησε να κάνει το επόμενο βήμα, θα μπορούσε να βρει ξανά τον καλό του εαυτό. Πράγμα που εν πολλοίς έχει πετύχει.

Ο 25χρονος διανύει μία από τις καλύτερες σεζόν, όσον αφορά στο σκοράρισμα. Σε 24 παιχνίδια έχει πετύχει 11 γκολ στη Super League Interwetten, ενώ μόνο το 18/19 είχε σκοράρει περισσότερα στο πρωτάθλημα (19), όταν αγωνιζόταν ξανά με τη φανέλα της ομάδας του Περιστερίου.

Εκτός από τον αγώνα από τον Παναθηναϊκό, θα έχει ακόμη επτά παιχνίδια στα playouts, προκειμένου να καταρρίψει το ρεκόρ σε γκολ στο πρωτάθλημα, έστω και με περισσότερα παιχνίδια. Πάντως, ο Κουλούρης δείχνει πως έχει βρει τον δρόμο και είναι ο ηγέτης στην ομάδα του Κόουλμαν.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ