STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Βόλος 2-1: Ο Κουλούρης τον οδηγεί στην παραμονή

Ο Ευθύμης Κουλούρης πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε επί του Βόλου | 3 Μαρτίου 2022
Ο Ευθύμης Κουλούρης πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε επί του Βόλου | 3 Μαρτίου 2022 EUROKINISSI

Ο Ατρόμητος με τον Κουλούρη να σκοράρει στο 90' το ενδέκατο φετινό του τέρμα κέρδισε τον Βόλο και πήρε αέρα πέντε βαθμών από τη Λαμία στη μάχη για παραμονή την ώρα που η ομάδα της Μαγνησίας έμεινε οριστικά εκτός playoffs.

Με τον Κουλούρη να σκοράρει για δεύτερο σερί παιχνίδι, αυτή τη φορά το νικητήριο τέρμα της ομάδας του στο 90' ο Ατρόμητος επικράτησε του Βόλου με 2-1 και πλέον ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την υπόθεση παραμονή.

Πλέον η ομάδα του Περιστερίου, μετά τις νίκες της στα τελευταία παιχνίδια, έχει φτάσει τους 23 βαθμούς την ώρα που η Λαμία έχει 18 και ο Απόλλων Σμύρνης 13. Από την άλλη ο Βόλος με την ήττα του αυτή άφησε οριστικά πίσω του την υπόθεση playoffs.

Το παιχνίδι έδειχνε να πηγαίνει στην ισοπαλία καθώς το 1-1 παρέμενε μέχρι το 90' της αναμέτρησης αλλά ο Ευθύμης Κουλούρης, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ατρόμητου, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Σε κόρνερ από τα δεξιά του Μουνίθ ο Έλληνας στράικερ στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά, έφτασε τα 11 φετινά τέρματα και συνολικά τα 30 με τη φανέλα του Ατρόμητου, όσα έχει πετύχει και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας του Περιστερίου, ο Στέφανο Ναπολεόνι.

Καλύτερος ο Ατρόμητος στο πρώτο μέρος

Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στο πρώτο μέρος και έδειξε πως ήταν η ομάδα που ήθελε περισσότερο τη νίκη. Δημιούργησε ευκαιρίες, είχε δοκάρι στο 23' με τον Άλιμπεκ και τελικά βρήκε το γκολ που του έδωσε το προβάδισμα στο 26' με τον Ντένιτς μετά από εξαιρετική πάσα με τακουνάκι από τον Ναμπί ο οποίος έβγαλε τον συμπαίκτη του τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο τον οποίο και νίκησε.

Ο Έλληνας γκολκίπερ όμως λίγο αργότερα με σωτήρια επέμβαση κράτησε το επίπεδο του σκορ στο 1-0 όταν έβγαλε σε κόρνερ το σουτ του Άλιμπεκ ο οποίος επιχείρησε το σουτ από τη σέντρα καθώς είδε εκτός τον Παπαδόπουλο αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας με γρήγορα βήματα προς τα πίσω και εκτίναξη έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Ο Βόλος κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 37' με κεφαλιά του Ρεγκατέν από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από σέντρα από τα αριστερά από τον Φεράρι και λάθος έξοδο του Γιαννιώτη.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Ανέβηκε ο Βόλος, μίλησε στο τέλος ο Κουλούρης

Στο δεύτερο μέρος ο Βόλος ανέβασε την απόδοση του, έπαιξε καλύτερα και σε αυτό βοήθησε και η είσοδος του Κορέα. Με τον Νίνη κύριο εκφραστή των επιθετικών ενεργειών τους οι φιλοξενούμενοι απείλησαν αρχικά στο 60' μετά από ωραία ενέργεια του Έλληνα διεθνή και παράλληλη μπαλιά που έδιωξε ο Μαυρομμάτης.

Εν συνεχεία ο Νίνης τόσο στο 74' όσο και στο 77' εμπιστεύτηκε το πόδι του, έπιασε το σουτ με τη μπάλα αρχικά να φεύγει εκτός εστίας και εν συνεχεία να βλέπει τον Γιαννιώτη να αποκρούει.

Η καλύτερη στιγμή στο δεύτερο μέρος μέχρι εκείνο το σημείο άνηκε στο Βόλο καθώς στο 84' αναπτύχθηκε όμορφα με τον Κορέα να κάνει το σουτ και τον Γιαννιώτη να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Ο Ατρόμητος και δη ο Κουλούρης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 90' οι γηπεδούχοι κέρδισαν κόρνερ με τον Μουνίθ να το εκτελεί από τα δεξιά και τον Έλληνα διεθνή φορ να πιάνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι για το τελικό 2-1 της αναμέτρησης που φέρνει την ομάδα του Περιστερίου κοντά στην παραμονή.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τα σημαντικά γεγονότα

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ