STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης 4-1: Συνήλθε από την εξάρα και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση

Οι παίκτες του Ατρομήτου πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης
Οι παίκτες του Ατρομήτου πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης INTIME

Ο Ατρόμητος συνέτριψε με 4-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη 12η αγωνιστική της Super League Interwetten και "ξεκόλλησε" από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε ένα ματς με πέντε γκολ, δύο πέναλτι και μία αποβολή. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες από το 68'.

Ο Ατρόμητος συνήλθε μετά το 6-2 της περασμένης αγωνιστικής της Super League Interwetten από τον Αστέρα και αντέδρασε, πανηγυρίζοντας ένα μεγάλο τρίποντο με 4-1 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι Περιστεριώτες "ξεκόλλησαν" από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας τους εννέα βαθμούς, σε ένα ματς που είχε πέντε γκολ, δύο πέναλτι, ένα δοκάρι και μία αποβολή, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με 10 παίκτες από το 68', έπειτα από την αποβολή του Λισγάρα με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Δύο γκολ σε 18' λεπτά

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ανήκε στον Ατρόμητο. Μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σπιριντόνοβιτς έκανε το σουτ με το αριστερό λίγο έξω από την περιοχή, με την μπάλα όμως, να καταλήγει άουτ. Πέντε λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο κίπερ των Περιστεριωτών γέμισε έξυπνα, καθώς είδε την κίνηση του Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος πήρε την μπάλα και βγήκε σε τετ α τετ με τον Κότσαρη, σουτάροντας. Η μπάλα χτύπησε αρχικά, στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στην εστία του Απόλλωνα για το 1-0 στο 9΄.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μπρούνο Άλβες. Ο Πορτογάλος στόπερ έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 1-1, καθώς πλάσαρε, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Γιαννιώτη. Η φάση ωστόσο, ελέγχθηκε από το VAR, με τον ρέφερι να δείχνει την άσπρη βούλα.

Μετά το δοκάρι του Άλβες, ο Ιωαννίδης έκανε το γυριστό, με την μπάλα να χτυπάει στο χέρι του Χατζηισαΐα, το οποίο ήταν σε αντικανονική θέση, με τον ρέφερι να υποδεικνύει την άσπρη βούλα. Ο Φατιόν ανέλαβε την εκτέλεση, στέλνοντας την μπάλα στο κέντρο της εστίας του Γιαννιώτη για το 1-1 στο 18'.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Στο 40' η ομάδα του Γιώργου Παράσχου πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ με τον Μουνίθ. Ο Σπιριντόνοβιτς έπαιξε με τον Κουλούρη, εκείνος μοίρασε στον Ισπανό που μπήκε στη φάση και την ολοκλήρωσε με ένα εξαιρετικό πλασέ για το 2-1. Ο Ατρόμητος πήγε στα αποδυτήρια με εννέα τελικές, εκ των οποίων οι έξι ήταν στην εστία, εν αντιθέσει των φιλοξενούμενων που είχαν συνολικά τέσσερις, με τη μία να καταλήγει στην εστία.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Πέναλτι για Ατρόμητο, με 10 παίκτες ο Απόλλων

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος, αλλά έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες να βρει δίχτυα και να σφραγίσει από νωρίς τη νίκη του κόντρα στον Απόλλωνα. Στο 48' ο Σπιριντόβοντς βγήκε σε τετ α τετ, αλλά ο Κότσαρης αντέδρασε εξαιρετικά, αποκρούοντας με το σώμα. Στο 59' ο Αυστριακός εξτρέμ είδε την κίνηση του Βασιλαντωνόπουλου από τα δεξιά, εκείνος βγήκε σε τετ α τετ με τον Κότσηρα, αλλά ο κίπερ του Απόλλωνα πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση.

Το τρίτο γκολ δεν άργησε να έρθει για τους γηπεδούχους, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα έπειτα από ανατροπή του Κουλούρη από τον Λισγάρα, ο οποίος αντίκρισε και την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο από το 68'. Την εκτέλεση για το 3-1 ανέλαβε ο Κουλούρης, ο οποίος επτά λεπτά αργότερα βρήκε ξανά δίχτυα.

Έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Καστεγιάνο, που βρήκε τον Μουνίθ, ο Ισπανός έκανε την παράλληλη στον Κουλούρη, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αρχικά ο Κότσαρης είπε "όχι", αλλά ο επιθετικός του Ατρομήτου πήρε το ριμπάουντ στο 75' για να γράψει το 4-1, που έμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τα σημαντικά γεγονότα

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ