ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Αποφάσεις για Λόπεθ, ο Γιαννίκης και η επόμενη μέρα

Ο Αργύρης Γιαννίκης
Ο Αργύρης Γιαννίκης INTIME

Άμεσα αναμένονται οι εξελίξεις αναφορικά με την αποσαφήνιση του στάτους του Ανχελ Λόπεθ στον Ατρόμητο. Βασικός (αλλά όχι μόνος) υποψήφιος σε περίπτωση αλλαγής στον πάγκο των Περιστεριωτών, ο Αργύρης Γιαννίκης, με τον οποίο όμως ως τώρα δεν έχει γίνει καμία επαφή.

Η πρώτη επιλογή της διοίκησης του Ατρόμητου για τον πάγκο της ομάδας, πριν καν το τέλος του περυσινού πρωταθλήματος, ήταν ο Αργύρης Γιαννίκης. Στην εύλογη όμως αξίωση των Περιστεριωτών για άμεση – τότε – απάντηση, ο 41χρονος τεχνικός δεν μπορούσε να ανταποκριθεί, οι διαπραγματεύσεις δεν προχώρησαν, με τον Ανχελ Λόπεθ να είναι αυτός που πήρε τη σκυτάλη στην ιεράρχηση και τελικά και το χρίσμα.

Τα πράγματα όμως δεν έχουν ξεκινήσει με τρόπο ανάλογο της καλοκαιρινής μεταγραφικής επένδυσης που έκανε ο Ατρόμητος. Ένας βαθμός, ένα γκολ, άκρως προβληματική εικόνα (που ξεκίνησε από τα – χωρίς νίκη σε 10 συνολικά – καλοκαιρινά φιλικά), με το κερασάκι στην τούρτα να μπαίνει με την χτεσινοβραδινή "τριάρα" από τον Βόλο και, επίσης, τις δηλώσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος παρά το τελικό 0-3 και την εκ νέου μετριότατη (στην καλύτερη) εικόνα της ομάδας του έκανε λόγο για άδικο αποτέλεσμα.

Επισφαλής ο Λόπεθ, στο κάδρο ο Γιαννίκης

Όπως και να ‘χει, η παραμονή του Λόπεθ στο Περιστέρι αν δεν έχει τελεσιδικήσει, είναι τουλάχιστον εξαιρετικά επισφαλής. Το δεδομένο είναι πως στον Ατρόμητο δεν θέλουν να χάσουν άλλον χρόνο και έδαφος. Ακολουθούν δύο εντός έδρας παιχνίδια, την Δευτέρα με τον Άρη και το ερχόμενο σαββατοκύριακο με τον ΠΑΣ και μετά η διακοπή, η οποία και μοιάζει ορόσημο.

Τη δεδομένη στιγμή τα πάντα είναι ανοιχτά. Αυτό που μοιάζει αμετάκλητο είναι πως ο χρόνος για τον Λόπεθ δείχνει να έχει στερέψει. Εντός της ημέρας αναμένονται αν όχι εξελίξεις (που είναι το πιθανότερο), τουλάχιστον σαφής κατεύθυνση για το προς το που θα κινηθεί ο Ατρόμητος ως προς τις αποφάσεις που θα παρθούν και το timing αυτών.

Εύλογα το όνομα του Γιαννίκη έχει επιστρέψει στη συζήτηση και προβάλλει ως η βασική επιλογή των Περιστεριωτών για την επόμενη – του Λόπεθ – ημέρα στον πάγκο. Χωρίς φυσικά να είναι και η μόνη υποψηφιότητα ή η μόνη σκέψη που γίνεται και η μόνη επιλογή πως εξετάζεται. Το αδιαμφισβήτητο είναι πως μέχρι και χτες το βράδυ δεν είχε γίνει καμία απολύτως επαφή.

Προφανώς πάντως η κατάσταση και τα ισχύοντα είναι διαφορετικά και για τις δύο πλευρές από τα εκείνα προ τεσσάρων μηνών, με τον Γιαννίκη να βρίσκεται και στις γεμάτες από υποψήφιους λίστες των δύο ομάδων της Τσβάιτε Λίγκα (Αουε, Χόλσταϊν Κίελ) που αναζητούν τη δεδομένη στιγμή προπονητή.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ