STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - Ατρόμητος 3-0: Με μπαλάρα και τριάρα έμεινε μόνος του στην κορυφή

Ο Ροσερό έχει ανοίξει το σκορ στο Βόλος - Ατρόμητος και πανηγυρίζει | 23 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Ροσερό έχει ανοίξει το σκορ στο Βόλος - Ατρόμητος και πανηγυρίζει | 23 Σεπτεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο Βόλος επικράτησε 3-0 του Ατρόμητου στη Μαγνησία με τους Μπαρτόλο-Φερνάντες να κάνουν ότι θέλουν τους Περιστεριώτες και με το εκπληκτικό του ξεκίνημα με τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια βρίσκεται μόνος πρώτος στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Σε δύσκολη θέση πλέον ο Άνχελ Λόπεθ στους φιλοξενούμενους.

Ο Βόλος συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία στο ξεκίνημα της φετινής Super League επικρατώντας στην αυλαία της 3ης αγωνιστικής και του Ατρόμητου με 3-0 με την ομάδα της Μαγνησίας να είναι μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα έχοντας το απόλυτο έως τώρα.

Οι γηπεδούχοι του Αμπασκάλ με κορυφαίους τους Μπαρτόλο-Φερνάντες-Ροσέρο έκαναν ότι ήθελαν την άμυνα της ομάδας του Άνχελ Λόπεθ ο οποίος στην επιστροφή του στη Μαγνησία έφυγε με μια βαριά ήττα και πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση ενόψει της συνέχειας.

Ο Βόλος ολοκλήρωσε το ματς με 19 τελικές, οι πέντε προς την εστία και 2,67xgoals την ώρα που ο Ατρόμητος είχε επτά τελικές αλλά καμία προς την εστία του γκολκίπερ των γηπεδούχων ο οποίος πέρασε ένα ήσυχο βράδυ.

Και τα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο

Οι παίκτες του Αμπασκάλ ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Από το πρώτο λεπτό επέβαλλαν το ρυθμό τους και άρχισαν να απειλούν την εστία του Πίριτς με σκοπό να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Δεν το κατάφεραν στο πρώτο 45λέπτο παρά το γεγονός ότι είχαν ευκαιρίες με τους Ροσέρο - Φαν Βέερτ.

Ότι δεν κατάφεραν στο πρώτο 45λεπτο όμως έγινε στο δεύτερο ημίχρονο με τους παίκτες του Βόλου να σκοράρουν και μάλιστα τρεις φορές.

Το 1-0 έγινε μετά από ωραία κάθετη πάσα του Φερνάντες προς τον Μπαρτόλο ο οποίος ήταν μέσα και στα τρία γκολ της ομάδας του. Ο επιθετικός των γηπεδούχων μπήκε από τα αριστερά έκανε το σουτ ο Πίριτς απέκρουσε με τον Φαν Βέερτ να γυρνάει στον Ροσέρο που πλάσαρε εύστοχα.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, να απειλούν σε ροή αγώνα αλλά και από τα στημένα κυρίως με τον Γκρίλο αλλά το 2-0 ήρθε όταν ο Ατρόμητος είχε ανεβάσει την άμυνα του στην προσπάθεια του να ισοφαρίσει. Ο Μπαρτόλο έκανε ωραία ενέργεια, έδωσε στον Φεράρι και έφυγε στην αντεπίθεση, δέχτηκε τη μπάλα, έκανε την ντρίμπλα μέσα στην περιοχή και κέρδισε το πέναλτι. Ο Φαν Βέερτ εκτέλεσε εύστοχα για να γράψει το 2-0.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βόλος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του όταν ο Μπαρτόλο έφυγε στην αντεπίθεση, πέρασε τον Στρούγγη γύρισε την κατάλληλη στιγμή προς τον Τερεζίου που είχε περάσει ως αλλαγή με το νεαρό επιθετικό να πλασάρει με το εξωτερικό για το 3-0.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Θα μπορούσε να σκοράρει νωρίτερα

Και το πρώτο μέρος ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων που πάτησαν στην αντίπαλη περιοχή αρκετές φορές, απείλησαν κυρίως με το Γκρίλο από εκτελέσεις στημένων φάσεων αλλά σε αντίθεση με το δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφεραν να κάνουν γκολ τις τελικές τους. Είτε λόγω των επεμβάσεων του Πίριτς, είτε επειδή ήταν άστοχοι.

Από τα αξιοσημείωτα του πρώτου 45λεπτου του πέναλτι που υπέδειξε στην αρχή της αναμέτρησης ο Τζήλος και το πήρε πίσω με τη χρήση του VAR καθώς είχε δει χέρι του Παπαδόπουλου σε μια δύσκολη φάση που η μπάλα είχε βρει στο στήθος του αμυντικού των γηπεδούχων.

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος στο πρώτο 45λεπτο είχε μόνο κάποια καλά σουτ του Κουλούρη τα οποία όμως όπως ήδη γράψαμε δεν βρήκαν εστία και δεν απείλησαν σε κανένα σημείο του αγώνα τον Κλέιμαν.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τα σημαντικά γεγονότα

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ