STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Η βαθμολογία του πρωταθλήματος, μόνος πρώτος ο Βόλος με τρία στα τρία

Ο Ροσέρο πανηγυρίζει το γκολ του στο Βόλος - Ατρόμητος για την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten
Ο Ροσέρο πανηγυρίζει το γκολ του στο Βόλος - Ατρόμητος για την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten INTIME

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League Interwetten μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής. Στην πρώτη θέση ο Βόλος που έκανε το τρία στα τρία μετά τη νίκη του με 3-0 επί του Ατρομήτου.

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Βόλο και τον Ατρόμητο ολοκλήρωσε την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten. Οι Θεσσαλοί επικράτησαν 3-0 του Ατρόμητου και έτσι έκαναν το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα. Έχουν ξεκινήσει ιδανικά και βρίσκονται στην πρώτη θέση με εννέα πόντους, πάνω από ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα που μετρούν επτά.

Νωρίτερα, οι Ηπειρώτες έμειναν ισόπαλοι 0-0 στην έδρα του Ιωνικού και έτσι παρέμειναν αήττητοι στο πρωτάθλημα, χωρίς να δεχθούν γκολ γι' ακόμη μία φορά. Οι Νικαιώτες βρίσκονται στην 7η θέση με τέσσερις βαθμούς.

Την Τετάρτη (22/9) ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-1 του Απόλλωνα Σμύρνης, ο ΠΑΟΚ πήρε το διπλό με 2-1 επί του Παναιτωλικού, η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τη Λαμία, ο Άρης 1-0 τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν είχε σκορ το ματς μεταξύ του ΟΦΗ και του Αστέρα.

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Super League Interwetten

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΟΛΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΦΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ