STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 1-2: Απέδρασε με Σίντκλεϊ ο δικέφαλος κόντρα στους καλύτερους γηπεδούχους

Ο Σίντκλεϊ σκοράρει στο ματς του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ | 22 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Σίντκλεϊ σκοράρει στο ματς του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ | 22 Σεπτεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 2-1 επί του Παναιτωλικού σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του Αγρινίου ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών για να πάρει κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση.

Ένα γκολ του Σίντκλεϊ στο 80' της αναμέτρησης Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης που απέδρασε με το διπλό από το Αγρίνιο και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο κόντρα στους Αγρινιώτες του Γιάννη Αναστασίου που ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Τρεις μέρες μετά τον Αστέρα που έκανε ότι δεν είχε κάνει καμία ελληνική ομάδα στο δικέφαλο ήρθε ο Παναιτωλικός να απειλήσει ακόμα περισσότερο τους Θεσσαλονικείς, να φτιάξει σωρεία χαμένων ευκαιριών και να δικαιούται κάτι καλύτερο από το τελικό 1-2 στο Αγρίνιο.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 15 τελικές εκ των οποίων οι τρεις στην εστία και 2.20xgoals την ώρα που ο ΠΑΟΚ είχε 8 τελικές, οι έξι στην εστία και 0,86xgoals.

Το μόνο που έχουν ως δικαιολογία οι φιλοξενούμενοι είναι η κούραση από τα συνεχή ταξίδια σε Γιβραλτάρ, Τρίπολη και Αγρίνιο μέσα σε λίγες μέρες και για αυτό και κρατάνε απ' ένα ακόμα παιχνίδι μετά απ' αυτό με τον Αστέρα το τρίποντο αλλά και την εμφάνιση των Σίντκλεϊ, Μιτρίτσα και Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με τρεις αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα, η μια εξ αυτών αναγκαστική καθώς ο Βιεϊρίνια ήταν τραυματίας. Συγκεκριμένα θέση στο αρχικό σχήμα πήραν οι Τέιλορ, Ντόουγκλας και Άκπομ αντί του Πορτογάλου και των Μπίσεσβαρ - Σβιντέρσκι. Από την πλευρά του και ο Γιάννης Αναστασίου έκανε αλλαγές στο αρχικό του σχήμα σε σχέση με το σπουδαίο διπλό στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου.

Σκόρερ οι δύο μεταγραφές

Ο ΠΑΟΚ είχε ως σκόρερ στην αναμέτρηση δύο μεταγραφές του. Ο Σίντκλεϊ στο 80' πέτυχε το νικητήριο γκολ της ομάδας της Θεσσαλονίκης σε μια φάση που έφτιαξε ουσιαστικά ο ίδιος και τελείωσε με υπέροχο σουτ με το ανάποδο πόδι, το δεξί. Συγκεκριμένα στο 80' έδωσε την πάσα στον Μπίσεσβαρ και δεν αρκέστηκε σε αυτή αλλά έκανε κίνηση προς την περιοχή με αποτέλεσμα να πάρει τη μπάλα μέσα στην περιοχή και να σουτάρει για να νικήσει τον Ροντρίγκες για το 2-1.

Το 1-0 για τους φιλοξενούμενους το είχε διαμορφώσει ο Μιτρίτσα στο πρώτο μέρος του αγώνα όταν ο Ρουμάνος έκανε την κίνηση σε μια βαθιά μπαλιά του Αουγκούστο και πήρε την κεφαλιά με αποτέλεσμα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για να ανοίξει το σκορ για τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να χτίσει σε αυτό το γκολ. Ναι μεν έχασε μια εξαιρετική ευκαιρία με την έναρξη του δευτέρου μέρους με τον Τέιλορ αλλά εν συνεχεία έδωσε την υπεροχή στον Παναιτωλικό που τον πίεσε αφάνταστα και τον απείλησε όσο καμία άλλη ομάδα έως τώρα στη Super League.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Άξιζε κάτι καλύτερο ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός του Γιάννη Αναστασίου ήταν εξαιρετικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. Έπαιξε ποδόσφαιρο, δεν κλείστηκε πίσω και επιχείρησε να επιτεθεί τόσο απ' τον άξονα όσο και από τις πτέρυγες. Απείλησε την εστία του Πασχαλάκη, είχε δοκάρι στο τέλος του πρώτου μέρους με τον Μάρσεϊ και καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Το γκολ ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο μετά από κόρνερ από τα αριστερά και κεφαλιά του Βέργου με τον Ντίας να έρχεται στο δεύτερο δοκάρι και να κάνει το 1-1.

Εν συνεχεία είχε ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα της οποίες τις σπατάλησε με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να βρει το γκολ για το 1-2. Κάτι που δεν επηρεάσε τις προσπάθειες των παικτών του Γιάννη Αναστασίου που έψαξαν ένα δεύτερο τέρμα το οποίο θα μπορούσε να έρθει από τον Καρελή λίγο πριν το φινάλε με τον Πασχαλάκη όμως να σταματάει σωτήρια τη μπάλα.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τα σημαντικά γεγονότα

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ