ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Όχι" Γιαννίκη σε Ατρόμητο

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης, στους Ζωσιμάδες
Ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης, στους Ζωσιμάδες EUROKINISSI SPORTS

Ο Αργύρης Γιαννίκης ενημέρωσε για τις προθέσεις του τον Ατρόμητο και πλέον στο Περιστέρι αναζητούν άλλες επιλογές για προπονητή.

Μια μέρα μετά την επισημοποίηση του συναινετικού «διαζυγίου» του Αργύρη Γιαννίκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την απόφαση του Έλληνα τεχνικού να μην δεχτεί την πρόταση ανανέωσης που του είχε υποβληθεί από τους Ηπειρώτες, το τοπίο αναφορικά με τη συνέχεια της καριέρας του ξεκαθαρίζει περισσότερο.

Και αυτό γιατί ο πάγκος του Ατρόμητου δεν είναι πλέον στο μενού των επιλογών του 41χρονου προπονητή, ο οποίος ενημέρωσε τους Περιστεριώτες (πριν καν μάλιστα επισημοποιηθεί η αποχώρηση του από τα Γιάννινα) πως δεν θέλει να αποφασίσει εντός του χρονοδιαγράμματος που – εύλογα, αφού τα περιθώρια για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν ήταν πιεστικά - είχαν θέσει ως deadline.

Άρνηση λοιπόν του Γιαννίκη στην πρόταση συνεργασίας που του κατατέθηκε από τον Ατρόμητο (από τις πρώτες ομάδες που επισημοποίησε ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του), ξεκαθαρίζοντας πως προτιμάει να εξαντλήσει τα υπαρκτά περιθώρια για ενδεχόμενη προοπτική επιστροφής του σε πάγκο γερμανικής ομάδας και έτσι στον Ατρόμητο στρέφονται σε άλλες επιλογές για τον διάδοχο του Σάββα Παντελίδη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ