ΟΦΗ

Ατομικό πρόγραμμα για τρεις

Ατομικό πρόγραμμα για τρεις
INTIME SPORTS

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν την Δευτέρα (22/7) στον ΟΦΗ οι Περογαμβράκης, Βιτώρος και Νιμανί. Ρεπό το απόγευμα για τους παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη.

Σε χαλαρούς ρυθμούς λόγω της κούρασης από τα δύο συνεχόμενα φιλικά το σαββατοκύριακο αλλά και των μετακινήσεων ήταν η πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (22/7) των παικτών του ΟΦΗ.

Μετά το ζέσταμα οι παίκτες έκαναν δύο 10λεπτα τρέξιμο στο δάσος (λόγω ζέστης δεν έγινε το πρόγραμμα στο γήπεδο) και έπειτα έπαιξαν ποδοβόλεϊ χωρισμένοι σε τέσσερις ομάδες.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Περογαμβράκης (δικέφαλο), Βιτώρος (προσαγωγούς) και Νιμανί (γάμπα), ενώ στο ξενοδοχείο έμειναν για θεραπεία και γυμναστήριο οι Μιλιάζες, Παπάζογλου και Γκαλέτι.

Ο πρώτος που δέχθηκε κλωτσιά στο φιλικό της Κυριακής στο Μπριζ και έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική, θα κάνει θεραπεία για δύο ημέρες και την Τετάρτη αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Την ίδια μέρα αναμένεται να επιστρέψει και ο Γκαλέτι που έχει τενοντίτιδα στον αχίλλειο, ενώ ο Παπάζογλου έχει ενοχλήσεις στην μέση και για λόγους προφύλαξης δεν προπονήθηκε σήμερα με τους υπόλοιπους.

Το απόγευμα οι παίκτες θα έχουν το πρώτους ρεπό και θα μεταβούν σε γειτονική πόλη για βόλτα και χαλάρωση. Νέα προπόνηση θα γίνει κανονικά το πρωί της Τρίτης.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ