ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο: Ο Παλομίνο μπήκε στο στόχαστρο των Μαδριλένων

Ο Χοσέ Λουίς Παλομίνο με τη φανέλα της Αταλάντα σε ματς του Champions League κόντρα στην Σαχτάρ | 1 Οκτωβρίου 2019
Ο Χοσέ Λουίς Παλομίνο με τη φανέλα της Αταλάντα σε ματς του Champions League κόντρα στην Σαχτάρ | 1 Οκτωβρίου 2019 @2019 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Χοσέ Λουίς Παλομίνο, το όνομα του οποίου έπαιξε έντονα για τον Ολυμπιακό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο της Ατλέτικο σύμφωνα με δημοσίευμα της "Marca".

Η Ατλέτικο αναζητεί στόπερ για να καλύψει μία θέση στο κέντρο της άμυνας και να αναπληρώσει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Σογιουντσού και σύμφωνα με την "Marca" το νέο όνομα που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της είναι αυτό του Χοσέ Λουίς Παλομίνο.

Όπως αναφέρει το μέσο από την Μαδρίτη, οι ροχιμπλάνκος ψάχνουν για μία προσιτή οικονομικά λύση που να λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι ή που θα μπορούσαν να τον πάρουν δανεικό μέχρι το φινάλε της σεζόν, με τον εκτελεστικό διευθυντή τους, Αντρέα Μπέρτα, να έχει προκρίνει την περίπτωση του Παλομίνο.

Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία από την παρουσία του στην Serie A τα τελευταία χρόνια με την Αταλάντα, ωστόσο φέτος έχει μικρό χρόνο συμμετοχής (μόλις 33 λεπτά) και είναι πιθανή η μετακίνησή του στην ισπανική πρωτεύουσα ως μία λύση ανάγκης.

Σημειώνεται πως το προηγούμενο διάστημα το όνομα του Παλομίνο είχε συνδεθεί τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με αυτό της Σασουόλο, ενώ στο ξεκίνημα της καριέρας του, στα 19 του χρόνια, είχε συνεργαστεί στην Σαν Λορέντσο με τον νυν προπονητή των ροχιμπλάνκος, Ντιέγκο Σιμεόνε.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΑΤΑΛΑΝΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ