CHAMPIONS LEAGUE

Ατλέτικο - Μίλαν: Σουάρες και Γκριεζμάν στην ενδεκάδα, στον πάγκο ο Ιμπραχίμοβιτς

Ο Λουίς Σουάρες με  τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Χετάφε
Ο Λουίς Σουάρες με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Χετάφε @2021 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η Ατλέτικο θα παραταχθεί με επιθετικό δίδυμο τον Λουίς Σουάρες και τον Αντουάν Γκριεζμάν, ενώ η Μίλαν έχει μπροστά τον Ολιβιέ Ζιρού στη μεταξύ τους μονομαχία στη Μαδρίτη για το Champions League.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα παρατάξει τον Λουίς Σουάρες και τον Αντουάν Γκριεζμάν στην κορυφή της επίθεσης της Ατλέτικο για τον αγώνα με τη Μίλαν για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Champions League (22:00, COSMOTE SPORT 5 HD, live από το SPORT24).

Ο Γάλλος επιθετικός ξεπέρασε το προβλημα τραυματισμού των τελευταίων ημερών και θα είναι έτοιμος για την προσπάθεια πρόκρισης των "ροχιμπλάνκος".

Η Μίλαν παίζει το τελευταίο χαρτί της και αυτό το κάνει με τον Ολιβιέ Ζιρού στην κορυφή της επίθεσης, αφού ο Στεφάνο Πιόλι κράτησε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στον πάγκο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Σάβιτς, Χιμένες, Ερμόσο, Γιορέντε, Λεμάρ, Κόκε, Ντε Πολ, Καράσκο, Σουάρες, Γκριεζμάν

ΜΙΛΑΝ: Ταταρουσάνου, Καλουλού, Κιάερ, Ρομανιόλι, Ερναντέζ, Τονάλι, Κεσιέ, Σαλεμάκερς, Ντίαθ, Κρούνιτς, Ζιρού

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ