ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο: Μειώθηκε η ποινή του Γκριεζμάν, θα παίξει κόντρα στη Μίλαν

Ο Γκριεζμάν πανηγυρίζει γκολ του στο Ατλέτικο - Λίβερπουλ
Ο Γκριεζμάν πανηγυρίζει γκολ του στο Ατλέτικο - Λίβερπουλ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Γκριεζμάν τιμωρήθηκε από την UEFA με δύο αγωνιστικές για την κόκκινη κάρτα στο Ατλέτικο - Λίβερπουλ, όμως οι κολτσονέρος κέρδισαν την έφεση και ο Γάλλος θα είναι διαθέσιμος στο ματς με τη Μίλαν.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν αποχώρησε από το παιχνίδι της Ατλέτικο με τη Λίβερπουλ στο Wanda Metropolitano για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League στις 19 Οκτωβρίου. Ο λόγος; Η αποβολή του με απευθείας κόκκινη, εξαιτίας της "σκαριάς" που έκανε στο κεφάλι του Ρομπέρτο Φιρμίνο στο 52ο λεπτό.

Η UEFA σε πρώτο βαθμό τον τιμώρησε με δύο αγώνες, ωστόσο είχε σβήσει ήδη το πρώτο παιχνίδι, καθώς απουσίασε από το ματς κόντρα στη Λίβερπουλ για την 4η αγωνιστική. Η Ατλέτικο έκανε έφεση και κατάφερε να μειώσει την ποινή σε δεύτερο βαθμό.

Ο Γκριεζμάν τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική τελικά για το σκληρό μαρκάρισμα στον Φιρμίνο και έτσι θα είναι στη διάθεση του Ντιέγκο Σιμεόνε για το κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στη Μίλαν (24/11, 22:00).

Η Ατλέτικο βρίσκεται στην 3η θέση του δεύτερου ομίλου με τέσσερις πόντους στο -1 από τη δεύτερη Πόρτο. Ο Γκριεζμάν έχει σκοράρει τρία γκολ στο Champions League και η παρουσία του είναι σημαντική για τον Σιμεόνε.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ CHAMPIONS LEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ