ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο: Ο Γκριεζμάν τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για την "σκαριά" στο κεφάλι του Φιρμίνο

Ο Αντουάν Γκριεζμάν στην αναμέτρηση της Ατλέτικο κόντρα στη Λίβερπουλ
Ο Αντουάν Γκριεζμάν στην αναμέτρηση της Ατλέτικο κόντρα στη Λίβερπουλ © 2021 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η UEFA ενημέρωσε την Ατλέτικο, πως ο Γκριεζμάν τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για την κόκκινη κάρτα του στο παιχνίδι της Ατλέτικο απέναντι στη Λίβερπουλ στην 3η αγωνιστική του Champions League. Χάνει το ματς με τη Μίλαν.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν αποχώρησε από το παιχνίδι της Ατλέτικο με τη Λίβερπουλ στο Wanda Metropolitano για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League στις 19 Οκτωβρίου. Ο λόγος; Η αποβολή του με απευθείας κόκκινη, εξαιτίας της "σκαριάς" που έκανε στο κεφάλι του Ρομπέρτο Φιρμίνο στο 52ο λεπτό.

Περίπου έναν μήνα μετά, η UEFA ενημέρωσε την Ατλέτικο για την τιμωρία του Γάλλου ποδοσφαιριστή. Ο Γκριεζμάν τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές, ενώ έχει σβήσει ήδη το πρώτο παιχνίδι, καθώς απουσίασε από το ματς κόντρα στη Λίβερπουλ για την 4η αγωνιστική.

Ωστόσο, θα είναι απών και στο κρίσιμο ματς κόντρα στη Μίλαν (24/11, 22:00, ένα σημαντικό παιχνίδι για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Βέβαια, οι κολτσονέρος ήταν προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο σενάριο.

Η Ατλέτικο βρίσκεται στην 3η θέση του δεύτερου ομίλου με τέσσερις πόντους στο -1 από τη δεύτερη Πόρτο. Ο Γκριεζμάν έχει σκοράρει τρία γκολ στο Champions League και η απουσία του είναι σημαντική για τον Σιμεόνε.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ