ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Σιμεόνε θέλει τον Ταγλιαφίκο τον Ιανουάριο

Ajax's Nicolas Tagliafico, right, tries to score against Liverpool's goalkeeper Adrian, during the group D Champions League soccer match between Ajax and Liverpool at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, Oct. 21, 2020. (AP Photo/Peter Dejong)
Ajax's Nicolas Tagliafico, right, tries to score against Liverpool's goalkeeper Adrian, during the group D Champions League soccer match between Ajax and Liverpool at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, Oct. 21, 2020. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κινείται για την ενίσχυση της άμυνας της. Σύμφωνα με την εφημερίδα "AS", έχει ξεχωρίσει τον Αργεντινό διεθνή αριστερό μπακ του Αγιαξ, Νίκολα Ταγλιαφίκο.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θέλει να ενισχύσει την άμυνα της Ατλέτικο Μαδρίτης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η "AS" αναφέρει ότι ο προπονητής των ροχιμπλάνκος έχει ξεχωρίσει τον Αργεντινό διεθνή αριστερό μπακ του Αγιαξ, Νίκολα Ταγλιαφίκο και πρόκειται να καταθέσει σύντομα πρόταση για την απόκτησή του.

Ο 29χρονος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, όμως αναμένεται ν' αποχωρήσει από το Αμστερνταμ τον χειμώνα, καθώς έχει προτάσεις από άλλες ομάδες. Η πρωταθλήτρια Ισπανίας είναι πιο κοντά στην απόκτηση του, με το κόστος να μην ξεπερνά τα 25 εκατ. ευρώ. Το θέμα της μεταγραφής του δρομολογείται.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΑΓΙΑΞ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ