LA LIGA

Ατλέτικο Μαδρίτης - Κάντιθ 4-0: Ο Ζοάο Φέλιξ έκοψε τη φόρα των φιλοξενούμενων

Ο Ζοάο Φέλιξ ελέγχει την μπάλα και ντριμπλάρει τον Εμβεπού στο Ατλέτικο Μαδρίτης - Ζάλτσμπουργκ για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Ο Ζοάο Φέλιξ ελέγχει την μπάλα στο Ατλέτικο Μαδρίτης - Ζάλτσμπουργκ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 4-0 της Καντίθ που είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με τους "ροχιμπλάνκος" όμως να τους προσγειώνουν στην πραγματικότητα.

Η Ατλέτικο συνέχισε την παράδοση που τη θέλει να μην χάνει ποτέ από την Κάντιθ και φρόντισε να προσγειώσει τους φιλοξενούμενους στην αναμέτρηση της Μαδρίτης επικρατώντας με 4-0 έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Ζοάο Φέλιξ που πέτυχε μάλιστα δύο γκολ.

Αυτή ήταν η δωδέκατη νίκη της Ατλέτικο σε δεκατρία παιχνίδια με αντίπαλο την Καντίθ με την ομάδα της Μαδρίτης μετά τη νίκη αυτή να σκαρφαλώνει στην κορυφή της La Liga.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και άνοιξαν το σκορ στο 8' με τον Ζοάο Φέλιξ. Στο 22' ήταν η σειρά του Γιορέντε να γράψει το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.


Στο δεύτερο μέρος η Ατλέτικο βρήκε δύο ακόμη τέρματα. Αρχικά με τον Λουίς Σουάρες στο 51' ύστερα από πάσα του Ζοάο Φέλιξ. Ο Πορτογάλος που είχε ανοίξει το σκορ για τους Μαδριλένους σκόραρε και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και έγραψε το τελικό 4-0.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Τρίπιερ, Σάβιτς, Χιμένες, Ερμόσο, Γιορέντε (55' Κορέα), Ερέρα (62' Τορέιρα), Σαούλ, Κόκε (72' Κοντόγκμπια), Φέλιξ, Σουάρες (71' Λεμάρ)

ΚΑΝΤΙΘ: Λεντέσμα, Ακάπο (46' Αλκάλα), Κάλα, Φάλι, Εσπίνο (46' Ιθκιέρο), Σάλβι, Αουγούστο, Γιόνσον (72' Γκαρίδο), Άλεξ Φερνάντεθ (61' Πόμπο), Λοσάνο (61' Περέα), Νεγρέδο

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου

Έλτσε - Θέλτα 1-1 (4' πεν. Τσάβες / 41' Μίνα)

Σάββατο 7 Νοεμβρίου

Ουέσκα - Έιμπαρ 1-1 (67' Μιρ / 38' Μπούργκος)

Μπαρτσελόνα - Μπέτις 5-2 (22' Ντεμπελέ, 49' Γκριεζμάν, 62' πεν. 82' Μέσι, 90' Πέδρι / 45+2' Σανάμπρια, 73' Μορόν)

Σεβίλλη - Οσασούνα 1-0 (59' πεν. Οκάμπος)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Κάντιθ 4-0 (8'-90' Φέλιξ, 22' Γιορέντε, 51' Σουάρες)

Κυριακή 8 Νοεμβρίου

Χετάφε - Βιγιαρεάλ (15:00)

Ρεάλ Σοθιεδάδ - Γρανάδα (17:15)

Λεβάντε - Αλαβές (19:30)

Βαγιαδολίδ - Αθλέτικ Μπιλμπάο

Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Δείτε τη βαθμολογία της La Liga και των άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ