ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ενεργοποιήθηκε ο δεύτερος χρόνος του δανεισμού του Γκριεζμάν

Ο Αντουάν Γκριεζμάν πανηγυρίζει αφού σκόραρε στην αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Πόρτο στο Champions League
Ο Αντουάν Γκριεζμάν πανηγυρίζει αφού σκόραρε στην αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Πόρτο στο Champions League © 2021 LUIS VIEIRA / AP IMAGES

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ενεργοποίησε τον δεύτερο χρόνο του δανεισμού του Αντουάν Γκριεζμάν, με τον Γάλλο επιθετικό να έχει μια καταπληκτική σεζόν με την ισπανική ομάδα και να περιμένει του χρόνου την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του από την Μπαρτσελόνα.

Κάτοικος Μαδρίτης θα είναι ο Αντουάν Γκριεζμάν και για τον επόμενο χρόνο, αφού η Ατλέτικο Μαδρίτης ενεργοποίησε και τον δεύτερο χρόνο του δανεισμού του από την Μπαρτσελόνα.

Ο προπονητής της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, τον υπολογίζει στην ομάδα, κάτι που φάνηκε και από την φετινή σεζόν 2021-22, αφού αγωνίστηκε σε 39 παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό οκτώ γκολ και επτά ασίστ.

Με την ολοκλήρωση της δεύτερης ανάθεσης, θα χρειαστεί να πληρωθεί η οψιόν αγοράς των 40 εκατομμυρίων που συμφώνησαν για να αποκτηθεί ο 31χρονος από τους "Μπλαουγκράνα". Αυτό μπορεί να συμβεί και αυτόματα, με την προϋπόθεση να παίξει τουλάχιστον το 50% των επίσημων αγώνων, υπολογίζοντας και τις δύο σεζόν ως δανεικός.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ