ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο: Η UEFA τιμώρησε με δύο αγωνιστικές και τον Φελίπε, χάνει Μίλαν και Πόρτο

Ο Φελίπε αποχωρεί με κόκκινη στο Λίβερπουλ - Ατλέτικο
Ο Φελίπε αποχωρεί με κόκκινη στο Λίβερπουλ - Ατλέτικο © 2021 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Φελίπε είναι ο δεύτερος παίκτης της Ατλέτικο που τιμωρείται από την UEFA, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να τον στερείται για τα επόμενα δύο παιχνίδια στους ομίλους του Champions League κόντρα σε Μίλαν και Πόρτο, λόγω του φάουλ στον Σαντιό Μανέ στο ματς με τη Λίβερπουλ.

Νέα απώλεια για την Ατλέτικο και τον Ντιέγκο Σιμεόνε, καθώς μετά τον Αντουάν Γκριεζμάν, ο Φελίπε είναι ο δεύτερος παίκτης που τιμωρήθηκε από την UEFA. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός άφησε τους "ροχιμπλάνκος" με 10 παίκτες από το 37ο λεπτό στην αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ (2-0), έπειτα από την απευθείας κόκκινη που δέχθηκε από τον ρέφερι για το φάουλ στον Μανέ.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία τιμώρησε τον 32χρονο με δύο αγωνιστικές. Αυτό σημαίνει ότι ο Αργεντινός κόουτς δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για τα επόμενα δύο κρίσιμα παιχνίδια στο Champions League απέναντι σε Μίλαν (24/11) και Πόρτο (7/12). Από την άλλη μεριά ο Γκριεζμάν θα χάσει το ματς με τους "ροσονέρι", καθώς απουσίασε από το ματς κόντρα στη Λίβερπουλ και έσβησε ήδη το πρώτο παιχνίδι,.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ UEFA ΜΙΛΑΝ ΠΟΡΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ