LA LIGA

Ατλέτικο: Δεν λέει "όχι" σε πώληση του Τρίπιερ

Ο Κίραν Τρίπιερ στο φιλικό της Ατλέτικο με τη Ρεάλ
Ο Κίραν Τρίπιερ στο φιλικό της Ατλέτικο με τη Ρεάλ AP PHOTO/STEVE LUCIANO

Ο Κίεραν Τρίπιερ φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Premier League, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να είναι ανοιχτή σε προτάσεις που θα ξεπεράσουν τα 20.000.000 ευρώ.

Η περσινή επένδυση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την απόκτηση του Κίεραν Τρίπιερ έπιασε τόπο, δεδομένου ότι ο 29χρονος δεξιός μπακ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις σε La Liga και Champions League. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε τον εμπιστεύτηκε, αυτός τον δικαίωσε με την απόδοσή του κι έτσι δεν άργησαν να προκύψουν... ενδιαφερόμενοι για εκείνον, ένα μόλις χρόνο μετά τη μετακόμισή του στη Μαδρίτη.

Όπως αναφέρουν στη Μεγάλη Βρετανία, ο διεθνής ακραίος αμυντικός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Premier League. Σε τέτοιο βαθμό που δεν αποκλείεται να προκύψει άμεσα ο επαναπατρισμός του, βάζοντας τέλος στην... ισπανική περιπέτειά του. Το ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι πως οι κολτσονέρος είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο πώλησής του, με ένα ποσό που θα ξεπερνάει τα 20.000.000 ευρώ.

Το περσινό καλοκαίρι, η Ατλέτικο Μαδρίτης πλήρωσε 22.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την Τότεναμ και τώρα θέλει αντίστοιχο ποσό για να συγκαταθέσει στην επιστροφή του στο Νησί.

Πέραν της ενδεχόμενης επιστροφής στην Premier League πάντως, ο Κίεραν Τρίπερ ασχολείται με τις κατηγορίες που υπάρχουν σε βάρος του για παράνομο στοιχηματισμό.

AP Photo/Steve Luciano

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ