ΑΓΓΛΙΑ

Ο Τρίπιερ κατηγορείται για παράνομο στοιχηματισμό

Atletico Madrid's Kieran Trippier gestures during the Champions League Group D soccer match between Atletico Madrid and Juventus at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 18, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Atletico Madrid's Kieran Trippier gestures during the Champions League Group D soccer match between Atletico Madrid and Juventus at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 18, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Αντιμέτωπος με την αθλητική δικαιοσύνη βρίσκεται ο Άγγλος μπακ της Ατλέτικο, Κίεραν Τρίπιερ, με την κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό.

Ο διεθνής Άγγλος δεξιός μπακ της Ατλέτικο, Κίεραν Τρίπιερ, κατηγορείται για παραβίαση των κανόνων στοιχηματισμού που ισχύουν στην αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ο 30χρονος παίκτης βρίσκεται αντιμέτωπος με την αθλητική δικαιοσύνη σχετικά με στοιχηματισμό τον Ιούλιο του 2019, τον ίδιο μήνα που έφυγε από την Τότεναμ για να υπογράψει στους "ροχιμπλάνκος" αντί 20 εκατ. λιρών.

Του έχει δοθεί προθεσμία έως τις 18 Μαΐου να απαντήσει. Καθώς τώρα αγωνίζεται στην Ισπανία, η αγγλική FA θα πρέπει να απευθυνθεί στη FIFA, ώστε αυτή να δώσει την εντολή για απαγόρευση συμμετοχής του στα παιχνίδια.

Ο Τρίπιερ φέρεται να παραβίασε τους ίδιους κανόνες με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Τσέλσι και της Λίβερπουλ, Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος είχε δώσει πληροφορίες στοιχηματισμού για τη δική του επόμενη μεταγραφή, για την επόμενη ομάδα δηλαδή στην οποία θα έπαιζε.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να του επιβληθεί ποινή απαγόρευσης συμμετοχής στους αγώνες για τέσσερις μήνες και πρόστιμο 75.000 λιρών. Όπως είναι γνωστό, όσοι συμμετέχουν στην Premier League, στη Football League, στη National League και στη Super League γυναικών, τους απαγορεύεται ο τζόγος που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο.

Ο Άγγλος μπακ της Ατλέτι εξέδωσε και σύντομη ανακοίνωση μετά την δημοσίευση των κατηγοριών που τον βαραίνουν. "Με τη θέλήσή μου έχω συνεργαστεί απόλυτα από την έρευνα της Ομοσπονδίας τους τελευταίους μήνες και θα συνεχίσω να το κανω. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως όσο είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, δεν έχω σε κανένα διάστημα παίξει στοίχημα, ούτε έχω αποκομίσει κέρδη από στοιχήματα άλλων".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ