ΣΤΗΜΕΝΑ

Αθωώθηκε ο Διαγόρας

Αθωώθηκε ο Διαγόρας
ΕΠΟ INTIME SPORTS

Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απάλλαξε από τις κατηγορίες την ΠΑΕ Διαγόρας και η ομάδα της Ρόδου συνεχίζει στην Football League. Την Δευτέρα απόφαση για την Παναχαϊκή

Αθωώθηκε ο Διαγόρας από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Η ομάδα της Ρόδου που είχε κάνει έφεση για τον υποβιβασμό της για τα "ύποπτα" παιχνίδια, απαλλάχθηκε των κατηγοριών και έτσι συνεχίζει κανονικά στην Football league.

Επίσης, απαλλάχθηκαν οι Λερογιάννης, Χρυσοχοΐδης, Ρουτζιέρης και Πουλόπουλος, ενώ ο διαιτητής Σέγκος παραπέμφθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΚΕΔ. Όσον αφορά την απόφαση για την Παναχαϊκή αυτή θα βγει την Δευτέρα.

Αναλυτικά η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων:

" Η Επιτροπή Εφέσεψων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, Παρασκευή 14/10/2001, έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

Συνεκδικάζοντας τις εφέσεις της ΠΑΕ Διαγόρας, του προέδρου Δ. Λερογιάννη, του μεγαλομετόχου Κ. Χρυσοχοΐδη, του προπονητή Π. Ρουτζιέρη, του ποδοσφαιριστή Γ. Πουλόπουλου και του διαιτητή Γ. Σέγκου κατά της υπ΄ αριθμόν 305/6-10-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ενωσης Β'-Γ' Εθνικής, με την υπ΄ αριθμόν 207/14-10-2011 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσία τις εφέσεις.

Εξαφανίζει τις δια αυτών προσβαλλομένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση.

Κηρύσσεται αναρμόδια προς εκδίκαση της έφεσης του διαιτητή Γ. Σέγκου και παραπέμπει κατά τούτο την υπόθεση στην αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Απαλλάσσει τους λοιπούς εκκαλούντες των αποδοθέντων σ΄αυτούς πειθαρχικών παραπτωμάτων".

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ