MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Όλες οι αναμετρήσεις της Τετάρτης

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ του με την Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Λειψία | 28 Νοεμβρίου 2023
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ του με την Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Λειψία | 28 Νοεμβρίου 2023 @2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης (06/03) με την ποδοσφαιρική δράση να συνεχίζεται στο Champions League για τους "16", όπως και για το Europa League. Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας.

Η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται και το πρόγραμμα της Τετάρτης (06/03) περιλαμβάνει αγώνες με μπόλικο ενδιαφέρον και για όλα τα γούστα.

Στις 19:45 ξεκινάει η δράση για τους 16 του Europa League με την αναμέτρηση της Σπόρτινγκ με την Αταλάντα στη Λισαβόνα. Το βράδυ το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις ρεβάνς της Ρεάλ με τη Λειψία και της Σίτι με την Κοπεγχάγη στο Έτιχαντ.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (06/03)

  • 19:45 Europa League: Σπόρτινγκ - Αταλάντα / COSMOTE Sport 8
  • 22:00 Championship: ΚΠΡ - Γουέστ Μπρομ / COSMOTE Sport 7
  • 22:00 Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης - Λειψία / COSMOTE Sport 2, MEGA
  • 22:00 Champions League: Μάντσεστερ Σίτι - Κοπεγχάγη / COSMOTE Sport 4
TAGS MEDIA CHAMPIONS LEAGUE ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΕΙΨΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ