ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Athletic: "Η Λίβερπουλ μίλησε με τον Σωκράτη"

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τη φανέλα της Εθνικής
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τη φανέλα της Εθνικής EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Athletic", η Λίβερπουλ είχε διερευνητική επαφή με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά τελικά η περίπτωσή του δεν προχώρησε, με τον 32χρονο στόπερ να κλείνει στον Ολυμπιακό.

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ύστερα από 12,5 επιτυχημένα χρόνια στο εξωτερικό. Ο Έλληνας στόπερ έχει δώσει τα χέρια με τους "ερυθρόλευκους" για συμβόλαιο 2,5 ετών, το οποίο θα του αποφέρει 1.5000.000 ευρώ ετησίως.

Ο 32χρονος αμυντικός αναμένεται να υπογράψει εντός της ημέρας το συμβόλαιό του και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, ενισχύοντας σημαντικά την αμυντική γραμμή των Πειραιωτών. Η αλήθεια είναι πως αρκετές ομάδες του εξωτερικού, αλλά και η ΑΕΚ, έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αλλά ο Sokratis αποφάσισε πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη επιλογή.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Athletic", στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδες, η Λίβερπουλ είχε διερευνητική επαφή με τον Παπασταθόπουλο, αλλά οι συζητήσεις δεν προχώρησαν σε κατάθεση επίσημης πρότασης. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Έλληνας στόπερ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Γιούργκεν Κλοπ, από το διάστημα που συνυπήρξαν στην Ντόρτμουντ, αλλά τελικά δεν θα επανενωθούν στο Άνφιλντ.

Όπως και να έχει, τα σημαντικά προβλήματα στην άμυνα, εξαιτίας των σοβαρών τραυματισμών του Βίρτζιλ φαν Ντάικ και του Τζο Γκόμεζ, αναγκάζουν τους "κόκκινους" να αναζητήσουν μία έξτρα λύση στα στόπερ, έχοντας περιθώριο έως τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου, όταν και λήγει η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ