ΑΕΚ

Ανακοίνωση ΑΕΚ για Παπασταθόπουλο: "Του κάναμε πρόταση, αλλά αποσυρθήκαμε αφού δεν θέλαμε να μπούμε σε πλειστηριασμό"

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πανηγυρίζει νίκη της Άρσεναλ στο Κύπελλο κόντρα στην Πόρτσμουθ
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πανηγυρίζει νίκη της Άρσεναλ στο Κύπελλο κόντρα στην Πόρτσμουθ Ⓒ 2020 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση της θέλησε να ενημερώσει τους φιλάθλους της για την υπόθεση Παπασταθόπουλου. Για το ύψος της προσφοράς, την αναμονή και την απόσυρση.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσα από ανακοίνωσή της έδωσε στη δημοσιότητα τη δική της εκδοχή για την υπόθεση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Η Ένωση τονίζει ότι στον παίκτη έγινε πρόταση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, εκείνος ζήτησε χρόνο για να εξετάσει τις προτάσεις του και στη συνέχεια η ΑΕΚ απέσυρε την πρότασή της "γιατί δεν είχε την πρόθεση να μπει σε κανενός είδους πλειστηριασμό".

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Σχετικά με τη μεταγραφική υπόθεση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, η ΠΑΕ ΑΕΚ, με απόλυτη συναίσθηση ως προς το χρέος και την ευθύνη της για τη σωστή ενημέρωση των φιλάθλων της, διευκρινίζει τα εξής:

Παρά την ξεκάθαρη οικονομική πολιτική της ομάδας μας, λόγω της ιδιαιτερότητας με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, που ξεκίνησε την καριέρα του από τη δική μας ομάδα και είχε εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί μόνο με τα χρώματα της ΑΕΚ, ήρθαμε σε επαφή μαζί του και –διαπιστώνοντας ότι διατηρεί την ίδια επιθυμία- του προσφέραμε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ενός εκατ. ευρώ συν μπόνους στόχων, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι η καλύτερη προσφορά, που μπορούμε να κάνουμε.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ζήτησε χρόνο για να εξετάσει τις προτάσεις που είχε στη διάθεσή του, και την περασμένη Κυριακή όταν του ζητήσαμε την οριστική του απάντηση, που δεν μπορούσε ακόμα να μας δώσει, τον ενημερώσαμε ότι αποσύρουμε την προσφορά μας, γιατί δεν είχαμε την πρόθεση να μπούμε σε κανενός είδους πλειστηριασμό.

Από εκείνη τη στιγμή έπαψε να ισχύει το ενδιαφέρον μας για τον ποδοσφαιριστή, διευκρινίσαμε ότι δεν πρόκειται να κινηθούμε για την απόκτηση άλλου αμυντικού και διαψεύσαμε το χθεσινό ύπουλο και μεθοδευμένο δημοσίευμα της εφημερίδας SportDay, την οποία έχουμε και στο παρελθόν καταγγείλει για τα συγκεκριμένα συμφέροντα τα οποία εξυπηρετεί και η οποία με προφανή πλέον σε όλους σκοπιμότητα αποπειράθηκε να μας διατηρήσει σε μία μεταγραφική υπόθεση, από την οποία είχαμε ήδη αποσυρθεί.

Προς γνώσιν των φιλάθλων μας αυτή είναι η πραγματικότητα για την υπόθεση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και το ενδιαφέρον μας να τον εντάξουμε στο δυναμικό της ομάδας μας".

Photo credits: AP Photos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ