ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Ολυμπιακός: Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος
Ο Παπασταθόπουλος στο εκτός έδρας παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Νάπολι για το Europa League Ⓒ2019 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες επαφές με τον Ολυμπιακό και είναι θέμα χρόνου η οριστικοποίηση της συμφωνίας. Για την αλλαγή δεδομένων σας είχε ήδη ενημερώσει το SPORT24.

Την ίδια ώρα που οι Ιταλοί έστελναν τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στη Λάτσιο, το SPORT24 σας ενημέρωσε πως ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του 33χρονου κεντρικού αμυντικού, αλλά πως βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πολύ προχωρημένες και όλα δείχνουν πως τη Δευτέρα (25/1) θα σημειωθούν οριστικές εξελίξεις.

Ο Ολυμπιακός λειτούργησε με εξαιρετικό τρόπο, κάτω από μυστικότητα και με μεθοδευμένες κινήσεις φέρεται να βρίσκεται μια... ανάσα από τον διεθνή κεντρικό αμυντικό που έχει θητεύσει σε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, όπως τη Μίλαν, τη Ντόρτμουντ και την Άρσεναλ.

Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά και ο Σωκράτης υπογράψει, οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν πραγματοποιήσει μια σπουδαία μεταγραφή και ισχυροποιούνται ακόμη περισσότερο στο κέντρο των μετόπισθεν. Ο Μεσσήνιος ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα αγωνιστεί στη Super League για πρώτη φρά μετά το 2008, όταν από την ΑΕΚ πουλήθηκε στη Τζένοα.

Υπενθυμίζεται ότι για τον Σωκράτη ενδιαφέρθηκαν και οι Φενέρμπαχτσε, Τζένοα και Μπέτις. Ειδικότερα την προοπτική της ισπανικής ομάδας την έβλεπε ζεστά ο έμπειρος στόπερ, αλλά η αδυναμία της να πουλήσει παίκτες και το πρόβλημα με το financial fair play είχαν ως αποτέλεσμα να μην προχωρήσει το θέμα.

ⓒ2019 Luca Bruno/Associated Press

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ