ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης: "Στο τέλος εμείς θα πανηγυρίσουμε"

Αθανασιάδης: "Στο τέλος εμείς θα πανηγυρίσουμε"
Αθανασιάδης INTIME SPORTS

Αισιόδοξος για την τελική έκβαση των πλέι οφ εμφανίστηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης, ενώ μοίρασε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του.

Τη σιγουριά του για τη συνέχεια των πλέι οφ εξέφρασε ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο "Κλάους" τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα είναι εκείνοι οι οποίοι θα πανηγυρίσουν στο τέλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη "NOVA": "Μπράβο στα παιδιά γιατί ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε τον αντίπαλο και έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα στημένα. Υπάρχει μια δύσκολη συνέχεια και πιστεύω στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουν.

Δεν ήρθαμε εδώ για την ισοπαλία αλλά ο κάθε βαθμός είναι πολύ σημαντικός. Κάθε αγωνιστική είναι σημαντική και θα είμαστε δυνατοί στο επόμενο ματς και πάμε για τη νίκη. Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα αλλά εμείς στην έδρα μας θα προσπαθήσουμε να τον χτυπήσουμε στα μειονεκτήματά του για τη νίκη.

Ο κόσμος παίζει μεγάλο ρόλο και προσπαθεί να μας στηρίξει αλλά εμείς θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο για τη νίκη. Εάν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στις τελικές θα μπορούσαμε και τη νίκη. Η ομάδα μου θα τα καταφέρει στη συνέχεια".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ