ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Αταλάντα: Το deal με την Πάρμα για τον Μιχάιλα οδηγεί στο δανεισμό του Μίραντσουκ

Ο Αλεκσέι Μίραντσουκ με τη φανέλα της Αταλάντα κόντρα στην Λάτσιο | 22 Ιανουαρίου 2022
Ο Αλεκσέι Μίραντσουκ με τη φανέλα της Αταλάντα κόντρα στην Λάτσιο | 22 Ιανουαρίου 2022 @2022 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Η Αταλάντα ετοιμάζεται να αποκτήσει τον Βαλεντίν Μιχάιλα από την Πάρμα και την ίδια ώρα είναι κοντά στο να ανοίξει την πόρτα για να παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στην Λάτσιο τον Αλεξέι Μίραντσουκ.

Λίγο πριν εκπνεύσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος η Αταλάντα εμφανίζεται ιδιαίτερα δραστήρια, με τα τελευταία ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα να κάνουν λόγο για προσπάθεια της Dea να προχωρήσει σε μία προσθήκη και μία αποδέσμευση.

Συγκεκριμένα, οι Gazzetta dello Sport και Sportitalia αναφέρουν πως Αταλάντα και Πάρμα έχουν έρθει σε συμφωνία, έτσι ώστε να μετακομίσει στο Μπέργκαμο ο 22χρονος Ρουμάνος επιθετικός, Βαλεντίν Μιχάιλα, που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις τη φετινή σεζόν στην Serie B με τους παρμέντσι.

Η συμφωνία κάνει λόγο για δανεισμό του παίκτη στην Dea για τους επόμενους έξι μήνες έναντι 1 εκατομμυρίου ευρώ ενώ η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα μπαράζ για τους 16 του Europa League θα έχει δικαίωμα να τον αποκτήσει το καλοκαίρι αν καταβάλλει άλλα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Τα ίδια μέσα αναφέρουν πως ο Μιχάιλα, που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών, ενώ την ίδια ώρα η απόκτησή του θα σπρώξει στην πόρτα της εξόδου τον Αλεξέι Μίραντσουκ, που θα παραχωρηθεί στην Λάτσιο ως δανεικός.

TAGS ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ