ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Αταλάντα: Συμφωνία για παραχώρηση του 55% των μετοχών της σε αμερικανικό fund

O Μαλινόβσκι πανηγυρίζει γκολ του  κόντρα στην Γιουβέντους με τη φανέλα της Αταλάντα | 19 Μαΐου 2021
O Μαλινόβσκι πανηγυρίζει γκολ του κόντρα στην Γιουβέντους με τη φανέλα της Αταλάντα | 19 Μαΐου 2021 @2021 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο πρόεδρος της Αταλάντα, Αντόνιο Περκάσι, συμφώνησε με τους Αμερικανούς επενδυτές για την παραχώρηση του 55% των μετοχών των μπεργκαμάσκι. "Ηγέτης" του fund ο συνιδιοκτήτης των Μπόστον Σέλτικς, Στέφεν Παλιούκα.

Ο ιδιοκτήτης της Αταλάντα, Αντόνιο Περκάσι έχει έρθει σε συμφωνία με το αμερικανικό fund, του οποίου ηγείται ο συνιδιοκτήτης των Μπόστον Σέλτικς, Στέφεν Παλιούκα, για την παραχώρηση του 55% των μετοχών του συλλόγου.

Τα ιταλικά δημοσιεύματα ανέφεραν το προηγούμενο διάστημα ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές διήρκησαν περίπου οκτώ μήνες. Οι δύο πλευρές διαπραγματεύτηκαν για την παραχώρηση περίπου του 70-80% των μετοχών, έναντι 350 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο ο Ρομάνο αναφέρει ότι συμφώνησαν για το 55%, δίχως να γίνεται γνωστό το αντίτιμο.

Ο Αντόνιο Περκάσι θα παραμείνει στην προεδρία της ομάδας, μαζί με τον Στέφεν Παλιούκα που θα αναλάβει επίσης την προεδρία του συλλόγου.

TAGS ΑΤΑΛΑΝΤΑ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ